Sve što trebate znati o Final Fantasyju XV

Donosimo vam pregled svih najava na Final Fantasy Uncovered događaju.

Napisao  Četvrtak, 31 Ožujak 2016

Jučer su već procurile informacije o novom demou kao i sam datum izlaska za Final Fantasy XV. Square Enix je jutros na službenom Final Fantasy Uncovered događaju u Los Angelesu službeno potvrdio da igra izlazi 30. rujna za PlayStation 4 i Xbox One. Trenutno još nema najava za PC verziju. Novi Platinum demo s mladim Noctisom i Carbunkleom može se preuzeti upravo sada na PSN-u i XBL-u. Square je svejedno pripremo zanimljivu konferenciju s mnoštvom najava za fanove.

ffxv cover

Službena naslovnica igre za japansko tržište

Pored standardnog izdanja, igra će dobiti i još dva posebna izdanja: Deluxe i Collectors Edition. Collectors Edition će biti dostupan u samo 30 000 primjeraka, no navodno je već rasprodan. Deluxe izdanje će sadržavati poseban steelbook, in-game DLC bonuse i novi Kingsglive CGI film na Blu-ray disku. Collectors Edition će imati sav sadržaj iz Deluxe izdanja, kao i figuru Noctisa od Play Artsa, hadcover artbook od 192 stranica, još dodatnih in-game bonusa, Blu-ray sa soundtackom iz igre, Kingsglive i Brotherhoda, kao i samu Brotherhood seriju na posebnom disku. Day One izdanje igre će koštati standardnih 60 $ i sadžavat će Masamune DLC oružje. Xbox One igrači će dobiti dva avatara, a PlayStation 4 igrači dinamičnu temu.

ff deluxe

ffxv ce

Kingsglive je novi CGI film od Square Enixa i Sony Pictures Entertainmenta. Na filmu radi Takeshi Nozue, director Advent Childrena, a sam film će se odvijati prije događaja iz same igre. Likovima će glas posuditi poznati glumci poput Seana Beana, Aaona Paula i Lene Headye. Sama igra ima posebne glumce za voice acting. Film će izaći ove godine prije samog izlaska igre, a bit će uključen u Deluxe i Collectors izdanjima.

ffxv cgi

Službeni trailer:

Square Enix će izdati i novu besplatnu mobilnu igru Justice Monster Five koju će moći igrati i sami likovi u igri.

Brotherhood je nova anime serija koja će pratiti društvo prije događaja iz igre i Kingsglive filma. Serija će sadržavati pet epizoda i bit će dostupna na YouTube. Prva epizoda se može pogledati već sada, sve epizode će biti dostupne na Blu-ray disku u Collectors izdanju.

Florence + The Machine su napravili svoju verziju poznatog klasika "Stand by Me" Bena E. Kinga za trailer i samu igru.

Dobili smo i novi fantastičan story trailer pod nazivom "Reclaim your Throne"

Prikaz okoliša:

Novi trailer za Platinum demo:

Trailer za Brotherhood anime seriju:

Uncovered trailer:

F_i_C_O
2016 Ožu 31 12:24:52 PM
Very nice  :D  :ay:

0a3c81fc9e9b3da13b14c61b597e68f1.gif

Ulogiraj se da bi komentirao.