Nećeš, razbojniče, na PC!

Nećeš, nećeš, a možda i hoćeš!

Napisao  Četvrtak, 31 Ožujak 2016

Nas par vlasnika Xbox One konzole u Hrvatskoj sigurno se zadnjih dana pita: "Zašto sam kupio Xbox One?" Barem se ja pitam. A pitam se jer, kao što znate, Microsoft je nedavno odlučio da će većina Xbox One ekskluziva doći i na PC. Istina, Microsoft nije naveo kako će doći baš sve igre što je jučer potvrdio i Xbox šef Phil Spencer. Phil je odgovarao na random pitanja, a naravno da se potegnulo pitanje hoće li Halo 5 doći na PC?

Spencer je objasnio kako Halo nećemo vidjeti na PC-u jer je igra od samog početka rađena samo za konzolu dok su recimo Forza, Quantum Brake i Tomb Raider rađene s idejom da će doći i na PC. Također, i nadolazeći Halo Wars 2 rađen je s idejom dolaska na obje platforme. Ja bi osobno tu "ideju" nazvao drugačije, ali neću. Biti ću pristojan. Phil je istaknuo da i ubuduće neće sve exkluzive dolaziti i na PC i na Xbox One nego samo neki naslovi. Dakle, Halo 5 zasad ne dolazi na PC. Stoga, ukoliko želite igrati sa "razbojnikom" Master Chiefom morat ćete kupiti ili posuditi Xbox One.

 

 

Zero
2016 Tra 01 12:49:02 PM
Quote:
Nas par vlasnika Xbox One konzole u Hrvatskoj sigurno se zadnjih dana pita: "Zašto sam kupio Xbox One?" Barem se ja pitam.


Ja se pak pitam zašto ga još nisi prodao. A Halo će kad-tad opet na PC, takva mu je karma, jbg.: p I ne vidim ništa loše ako naknadno portiraju Halo igre, makar to znači da će ujedno biti i manje zanimljive pisijašima.
buz
2016 Tra 01 01:14:11 PM
Kupio si obje konzole da pokušaš sakriti činjenicu da si prljavi i pokvareni fanboy!
viper89
2016 Tra 01 01:15:32 PM
i sad moras kupiti x1.5 i ps4.5 :P
buz
2016 Tra 01 01:26:45 PM
Po broju igara Xbox One je pola konzole, znaci 0.5. Playstation je 4. 4+0.5=4.5.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1