Hideo gasi Kojima Productions i vraća se u Konami

Stiže DLC kojim se zaokružuje MGSV i s Davidom Hayterom započinje rad na šestom nastavku.

Napisao  Petak, 01 Travanj 2016

Dugo je trajalo rasplitanje priče i dugogodišnja ljubavna veza između Hidea Kojime i Konamija, no nije bilo potrebno puno vremena da obje strane shvate da ne mogu jedna bez druge.

Razlozi odlaska kreatora Metal Gear Solid serijala dobro su poznati i zna se kakve su posljedice bile za peti nastavak franšize (ako se netko želi podsjetiti ili nije pratio, neka klikne na LINK), a da bi sve moglo završiti na najbolji način za igrače i fanove, nitko ne bi dao ruku u vatru. No, upravo to se dogodilo.

Prema objavi koju je u javnost pustio Konami, čini se da je plodom urodila Hideova tvrdoglavost, a Konami mu je istovremeno ponudio nešto čemu nije mogao odoljeti. Naime, Konami je pristao na Kojmine zahtjeve i dao zeleno svjetlo za objavu "story" DLC-a koji bi na neki način zaokružio priču MGSV i odobrio početak rada na šestom nastavku Metal Gear Solida.

No, i Hideo Kojima je shvatio vlastitu pogrešku i izgladio nesuglasice s Davidom Hayterom koji će ponovno biti angažiran za posuđivanje glasa glavnom liku serijala.

bojanic10redarmy
2016 Tra 01 10:36:59 AM
Hahahha
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1