The Division: Incursions nadogradnja stiže 12.4.

Zanimljivo, Incursions stiže istog dana kao i velika Destiny nadogradnja.

Napisao  Petak, 01 Travanj 2016

Prva od dvije besplatne nadogradnje za The Division nam donosi Incursions mod, sličan "raidu" u Destinyju. Prvi "prodor" imena Falcon Lost nam donosi novu lokaciju, podzemlje gdje je smješten sustav za pročišćavanje vode, a tamo ćemo se boriti protiv dobro nam poznatih pripadnika Last Man Batalliona. Falcon Lost dolazi u dvije razine težine, Hard i Challenge. Igra ne prašta bez obzira koju težinu vi izabrali.  Naime, checkpointa i oživljavanja nema.

S nadogradnjom stižu i Assignmentsi, zadatci koji će se osvježavati na dnevnoj bazi, a kompletiranjem istih ćemo dobivati Phoenix kredite, The Division tech, kao i ostale nagrade.

Također, tu su i novi setovi opreme, koja će u kombinaciji s "talentima" i "perkovima" statse gurati i preko levela 30, a čije će kombinacije, prema Ubisoftu, promijeniti način na koji igramo The Division.

 U Massiveu su bili vrijedni, pa će tako i Dark Zona dobiti osvježenje u vidu nasumičnih "supply dropova", oko kojih ćemo se boriti s drugim igračima, a stečenu opremu nećemo morati dekontaminirati ni izvlačiti van iz Dark Zone.

Za kraj ostavljamo novost koja će vjerujemo razveseliti veliki dio igrača. Od 12.4. ćemo napokon moći razmjenjivati opremu s drugim igračima!

The Division: Incursions nadogradnja će biti besplatna za sve igrače, a stiže 12.4., a za naklonost igrača će se boriti s Dark Souls 3 i novom velikom The Destiny nadogradnjom koje izlaze isti dan. Našu The Division recenziju čitajteovdje!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.