Everybody's Gone to the Rapture potvrđen za PC

The Chinese Room je potvrdio da PlayStation 4 avantura stiže na PC.

Napisao  Petak, 01 Travanj 2016

Već se dugo šuškalo kako će engleski developeri The Chinese Room prebaciti svoju poznatu avanturu sa PlayStationa 4 na PC. Nedavno se pojavila informacija u zapisima zakrpi za AMD kartice, a i igra je pronađena u bazi podataka na Steamu.

Developeri su danas konačno službeno potvrdili na twitteru port za PC.

Nije riječ o prvotravanjskoj šali. PC Gamer je kontaktirao Dana Pinchbeka koji je potvrdio da igra dolazi na Steam. Dan je za PC Gamer rekao da će PC verzija dobiti primarno poboljšanja u performansama, ali da to ne znači drastične promjene budući da su već gurali PlayStation 4 verziju koliko mogu. PC verzija će ponuditi 60 FPS-a i veće rezolucije. Zanimljivo je vidjeti PC verziju budući da je Sony izdao igru, a Santa Monica radila na produkciji. Dan kaže da nema informacija o VR verziji, a Sony bi trebao voditi taj projekt ako će do toga doći.

Everybody's Gone To The Rapture je nominirana za 10 BAFTA nagrada, uključujući i onu za najbolju igru. BAFTA nagrade će se održati 7. travnja.

s6quZnYp yh1.878x0.Z Z96KYq

19Marksman89
2016 Tra 01 08:14:18 PM
Cool
Emilijo
2016 Tra 01 09:59:47 PM
Izdavac za PS4 je bio Sony i opet dolazi na PC? Sve manje i manje je pravih ekskluziva i sve manje je razloga za kupovinu konzola.
Nexus
2016 Tra 01 10:04:13 PM
Quote:

Izdavac za PS4 je bio Sony i opet dolazi na PC? Sve manje i manje je pravih ekskluziva i sve manje je razloga za kupovinu konzola.
Daj emilijo nikog ne zavaravaš sa tim postovima.
Solid Snake
2016 Tra 01 10:34:48 PM
Stvarno i mene interesuje iskreno Sonijeva politika u vezi izdavanja igara na PC koje su punokrvne ekskluzive. Mislim, naravno da je to još jakoooo daleko od jednog Uncharteda na PC-u, ali prvo Helldivers, a sada EGttR?

Ajde M-a sam i skužio, opet Windows je njihova platforma, guraju svoj taj servis itd. itd.
Ali koja je Sonijeva politika?

Nije da se žalim naravno.
viper89
2016 Tra 01 10:39:27 PM
To su sve male igre i ocito je da je sony spreman i dat za Steam (kljucna platforma) samo da bi ostvarili deal i privukli ih na svoju platformu pa cak i izdali igru.
Nista cudno zapravo. Neki jednostavno nece odustat od PCa. Pogotovo manji developeri.

Pa pogledaj samo deal izmedju Sonya i Kojime. Full blown AAA i sklopili su deal da izadje za njih i PC (steam?). Steam nije Microsoft na kraju.
Makar nakon onog putovanja sa Cernyem mislim da je lako moguce da da ostvare pravu ekskluzivu jer su to puno vece pare u igri.
Nexus
2016 Tra 01 10:41:15 PM
Mislim da je ovo čisto pitanje zarade kod ovakve igre.
Vjerojatno zarada nije bila baš bajna pa se isplati ovako nešto portati i prodavati široj publici.
Chono7
2016 Tra 02 09:49:08 AM
Zar nije ovo spiritualni nastavak Dear Esthera?
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget