Dark Souls III: Očekivali smo visoke ocjene

Stigle prve ocjene nove igre studija FromSoftware.

Napisao  Ponedjeljak, 04 Travanj 2016

Dark Souls III, Hidetaka Miyazaki i FromSoftware riječi su koje neki igrači s razlogom izgovaraju sa strahopoštovanjem. Do trenutka kada će svi moći uroniti u svijet novih "soulsa" treba pričekati 12. travanj, a sudeći po dosad objavljenim ocjenama, igrači neće biti iznevjereni.

polygon logo
U ovom trenutku većina igrača "souls" igara znaju što će tražiti u novom naslovu. Osobna očekivanja od serijala odigrat će ključnu ulogu u uživanju koje će vam priuštiti Dark Souls III. Igra je prvi znak da FromSoftware ne može zadržati bjesomučan ritam koji su sami postavili. (7/10)

ign logo
Nevjerojatan svijet i oružja čiji dizajn izaziva osjećaj strahopoštovanja čine Dark Souls III najžešćim nastavkom do sada. Oružja omogućuju raznolike poteze bez narušavanja čistoće sistema borbe. (9.5/10)

jimquisition
Dark Souls III je na mnogo načina balansiranje dosadašnjih postignuća. Detaljna naracija Dark Soulsa, ugodan sistem putovanja po mali iz Dark Soulsa II, brzina koju smo vidjeli u Bloodborneu, uz teške izazove koji se protežu kroz cijeli serijal, a igraču donose osjećaj zadovoljstva (kad ih ispuni). (9/10 PC, 8/10 PS4)

pc gamer
Izvrstan dizajn nivoa, uzbuđujuća borba i majstorska neposredna naracija čine ovo najboljom Dark Souls igrom do sad. (94/100)

hcgamer
Dark Souls III kraći je nego što smo očekivali, ali je istovremeno čvršći i daje igračima upravo ono što traže bez okolišanja. Donosi osjećaj nostalgije u serijal koji nema niti pet godina, nosi igrača kroz svijet koji je poznat na čudan način, a istovremeno nov i osvježavajuć. (4,5/5)

gamespot logo
Igrač se probija kroz tamu i pronalazi svoj put i izlazak. Nekoliko puta će se spotaknuti, ali možemo na kraju zaključiti da je Dark Souls III vrijedan uloženog truda i napora. (8/10)

gamesradar logo
Igrajući Dark Souls osjećali ste se kao u ogromnoj zamci. U Dark Souls III se osjećate kao kod kuće. Treći nastavak trilogije očarava, ali nakon njega nećete željeti još. (4,5/5)

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.