Final Fantasy VII Remake bit će podijeljen na nekoliko igara

Square Enix je ponudio pojašnjenje za plan epizodnog izdavanja prerade Final Fantasyja VII.

Napisao  Srijeda, 06 Travanj 2016

Detalji o jednoj od dugoočekivanih prerada i legendarnom Squareovom JRPG-u s PlayStationa 1 pojavili su se u najnovijem izdanju časopisa Game Informer. Producent Yoshinori Kitase potvrdio je da će Final Fantasy VII Remake biti „razlomljen“ u više epizoda, ali da će te epizode sadržajno biti ogromne i da ih se slobodno može smatrati punokrvnim igrama. Kao model ovakvog načina izdavanja imaju Final Fantasy XIII seriju od tri igre.

„Ovo će ustvari biti cjelovita igra za svaki dio igre. Za razliku od Final fantasy XIII, gdje je svaka igra bila priču iz druge perspektive, u Final Fantasy VII Remakeu imamo postojeću priču koju ne bi imalo smisla prikazati bez serijalnog pristupa. Svaka igra bit će sadržajno na razini FF XIII igara“, izjavio je Kitase.

Kitase je također potvrdio kako on, zajedno s Tetsuyom  Nomurom i Kazushige Nojimom, članovima razvojnog tima koji je radio na originalnoj igri, vjeruje da imaju slobodu prilagoditi Final Fantasy VII Remake na način kako smatraju da je potrebno učiniti kako bi se igra modernizirala.

Prva epizoda ili kako u Square Enixu vole reći igra Final Fantasy VII Remake još uvijek nema definitivan datum izlaska. S druge strane, Final Fantasy XV izlazi 30. rujna ove godine.

Fox
2016 Tra 06 10:53:17 PM
Milkanje do maksimuma...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

Gamer on budget