Naughty Dog: Možda će neki drugi developer napraviti Uncharted 5

Kreatori originala samo bi se pobrinuli da novi nastavak zadrži "bit" serijala.

Napisao  Četvrtak, 07 Travanj 2016

Već odavno znamo da će Uncharted 4: A Thief's End biti posljednji nastavak franšize na kojem radi studio Naughty Dog, no čini se da bi se serijal ipak mogao nastaviti. Prema podacima iz Sonyja, Uncharted se prodao u više od 21 milijun primjeraka, a šuška se i o snimanju filma, pa nikog ne čudi želja za iskorištavanjem komercijalnog potencijala.

Naravno, ništa nije potvrđeno u vezi petog nastavka, ali je redatelj A Thief's Enda, Neil Druckmann rekao da bi bili sretni kad bi neki drugi studio preuzeo rad na Unchartedu, ali samo u slučaju kad bi uspjeli uhvatiti "bit" Uncharteda.

"Uzbudljivo bi bilo kad bi neki studio napravio odličnu igru. Volio bih zaigrati Uncharted na kojem nisam radio", izjavio je Druckmann za GamesRadar, ali i jasno dao do znanja da bi i Naughty Dog u nekoj mjeri bio uključen u potencijalni peti nastavak.

"Naravno, kao kreatori franšize sudjelovali bismo u ključnom odlukama bitnima za serijal", objašnjava Druckmann.

Kako god, bit će zanimljivo vidjeti koji studio bi se mogao prihvatiti rada na sljedećem Unchartedu. Eventualni rasplet misterije vjerojatno nećemo tako skoro dočekati, ali ćemo od 10. svibnja uživati u posljednjoj avanturi Nathana Drakea.

Flipper
2016 Tra 07 11:44:26 AM
Nadam se da neće nastaviti milkanje serijala jer to ne bi bilo to. Kad se sjetim samo onog lošeg spina u Gears serijalu. Bljuv.

Ako ga neće ND raditi onda bolje neka ga ne diraju. Eventualno da ND odluči napraviti novi Uncharted na PS5 recimo. Nema smisla nastaviti forsirati nastavke ako nema tolike želje i ideje.
ThaUrban
2016 Tra 07 11:47:55 AM
Ovo kaj je Flip napisao + oni praktički nikad nisu imali novi loš IP
Nexus
2016 Tra 07 12:02:09 PM
Nisam za ovo, ali ako će dati nekom drugome da radi novi nastavak neka ga onda daju Bend devu.
Napravili su odličan Golden Abyss na Viti.
Ne znam da li imaju kapaciteta za veliki naslov, iako bi radije da ne diraju ništa nakon ovog nastavka osim, ako to ND želi.
Chono7
2016 Tra 07 12:10:03 PM
Neka daju Ubisoftu  :iseewhatyoudidthere:
Emilijo
2016 Tra 07 04:02:56 PM
Halo 5 je bio odlican iako ga nije radio Bungie. Gears of War 4 ce, vjerujem, biti odlican bez obzira sto Epic Games ne sudjeluje u razvoju igre.
Ulogiraj se da bi komentirao.