Poskupljuje željezo u The Divisionu!

Poradi zatvaranja sve više svjetskih i europskih granica poskupljuje craftanje u The Divisionu.

Napisao  Petak, 08 Travanj 2016

"Majstore pošto kila rastavljenog/rastaljenog oružja"? "Jarane, pet marki". E pa, više neće biti. Znamo svi da u utorak dolazi veliki patch koji donosi hrpetinu novih stvari. O tome više čitajte ovdje. Jedna od većih promjena koja dolazi je ta da sistem craftanja poskupljuje. To konkretno znači za igrače da će sada trebati puno više resursa naći da bi mogli nešto "iskovati". Kao u svakom RPG-u i u The Divisionu vrijednost/jačina materijala razlikuje se po bojama. Zelena najslabija - Standard itemi. Plava jača - Special itemi. Žuta (zlatna) su najjači i najbolji - High-End itemi. Žute iteme ganjaju svi igrači koji su "zapali" u The Division svijet i došli do levela 30.

Konkretne promjene su slijedeće. Od utorka ćete trebati čak 10 zelenih itema da bi dobili jedan plavi. Prije ste trebali samo 5. Da bi dobili jedan žuti (high-end) item trebat ćete čak 15 plavih. Prije ste trebali njih samo 5. Lako je izračunati koliko trebate pronaći zelenih itema da bi dobili jedan samo žuti. Njih čak 150! Igrači na internetu lude, ali zapravo nije uopće tako strašno. Ubisoft Massive iznjeo je jako zanimljive podatke da radi ovakvog sustava većina igrača ne uživa i ne zabavlja se u igranju jer (sami su priznali) kvalitetni loot dropovi su jako rijetki i slabi stoga igrači u najvećoj mjeri provode svoje vrijeme u traženju resusra kako bi mogli napraviti kvalitetnu pušku ili opremu. 

the division crafting source table

Kao što vidite na grafu igrači najbolju opremu dobiju craftanjem pa kupovinom kod venodra a na zadnjem mjestu su dropovi od NPC-ova.

Zašto sam rekao da zapravo to povećanje resursa nije strašna stvar? Zato što od utorka i dolaska patcha kada ubijete određenog NPC-a koji je level 30+ sigurno dobivate High-End loot. Dakle, onaj zlatni ili žuti kako želite, što automatski znači da više neće biti potrebe za craftanjem kao dosad. Jednostavno, Ubisoft Massive želi ovaj graf zapravo preokrenuti skroz. Osobno smatram da je ovo pametan potez jer zaista kvalitetan loot je bio rijedak i jako slab. Naravno, ukoliko imate puno blueprintova savjetujem da do utorka upalite pećnicu i krenete kovati nove iteme. Vidimo se na terenu i sretan lov na zlatne stvari. 

 

 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.