Romancing SaGa 2 stiže na mobilne uređaje

Kako je krenulo, čitav katalog starih Square Enixovih igara će jednom doživjeti reizdanje na mobilnim uređajima.

Napisao/la  Kristijan Pranjić Petak, 08 Travanj 2016

 

Pa tako i Romancing SaGa 2. Jedna u nizu igara serijala SaGa koja je izašla davne 1993. godine samo za Super Famicom (japanski SNES) po prvi puta će biti reizdana za teritorije zapadnog govornog područja. Prošli mjesec je igra izdana samo u Japanu za Android, iOS te PS Vitu. Lokalizirana verzija se očekuje negdje u travnju ali samo za mobilne platforme dok je PS Vita izostavljena. Koji je razlog tome, nije poznato.

Romancing SaGa 01.jpg

Romancing SaGa 02.jpg

Kao što se može vidjeti, gradovi i svjetovi će biti grafički identični originalu dok su pozadine tijekom borbe unaprijeđene. Sustav kontrola je prilagođen mobilnim uređajima.

Solid Snake
2016 Tra 08 03:43:11 PM
Final Fantasy Tactics na steam i mogu umrijeti mirno.
Yakuza_stinger
2016 Tra 08 03:57:17 PM
Nikad se ne zna.

Još bi mogli ubacit Seiken Densetsu 3 ilitiga Legend Of Mana 2 kad su krenuli. Unofficial translation verzije postoje tako da...
Veigue
2016 Tra 08 04:17:51 PM
Moja prva reakcija na ovo je bila ''ne na mobitele, majko mila!'', ali onda sam se sjetio da je zadnjih godina SquareEnix sve svoje mobilne igre kad-tad prebacio na PC (Steam). Tako da... živim u nadi da će se i to tamo pojaviti.

SaGa je vrlo dobar serijal (SaGa Frontier 2 mi je jedna od najboljih Square-ovih igri ikad, bolja od većina FF naslova), ovo još nisam igrao - ali da, lijepo izgleda.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

Gamer on budget