Uskoro izlazi novi mrežni kompetitivni mod za Grand Theft Auto V

GTA V je i dalje među najigranijim igrama. Dajnjoj popularnosti pomažu i sezonski popusti na igru, ali više od toga Rockstarova posvećenost osvježavanju i nadopunjavanju mrežnog moda GTA Online.

Napisao  Petak, 08 Travanj 2016
Novi kompetitivni mod zvan „Inch By Inch“ dolazi 12. travnja, zajedno s prilikom za dvostruko dobivanje reputacije u navedenom modu, popustima na oružje, novim automobilom i još mnogo sitnica.

U Inch By Inch modu imamo imamo suprotstavljene timove koji pokušavaju donijeti određeni paket na neprijateljsku zonu kako bi pobijedili. „Caka“ je u tome što igrač koji nosi paket ne može koristiti oružja, što znači da je ustvari glineni golub bez pomoći suboraca. Ipak, to je određena moć, odnosno mogućnost korištenja veće brzine, no zaboravite da ćete s ovime postići mnogo bez dobre suradnje. Nažalost, video ovakve akcije još nije objavljen.

Osim toga, sve do 14. travnja možete uživati u popustima Ammu-Nation trgovina oružjem, s poustima na neka oružja koja se kreću od 25-50%. I dakako, tu je i zadnja novost, Vapid Minivan, koji stiže također 12. travnja u trgovinu Benny's Original Motor Works.

actual 1459987229

LINK

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.