FFA pregled tjedna [4.–10. travnja]

U novom pregledu tjedna donosimo vam najvažnije stvari iz proteklih 7 dana koje ste možda propustili.

Napisao  Nedjelja, 10 Travanj 2016

Odigrali i recenzirali smo Bully, port za PlayStation 4

bully_ffa.jpg

Rockstar bez najave objavio Bully i Manhunt za PS4 - Sony nastavlja s objavljivanjem PS2 igara za svoju aktualnu konzolu.

Community recenzija | Bully (Canis Canem Edit) - Gta u malom

Puno prašine je podigao osvrt našeg suradnika na temu aktualne cenzure u Owerwatchu, a mi smo se prigodno prisjetili seksi djevojaka iz video igara

tracer-overwatch.jpg

Kome seksizam zvoni? - Nove buterine na sceni okrznule su zvončad za uzbunu na stratištu spolova, a kad sam ponovno nanjušio auto-cenzuru preplašenih beskičmenjaka, u meni je također zazvonilo.

Gigafon | Seksi djevojke iz videoigara (1. dio) - Giga upozorava da je ovaj članak samo za starije od 18.

Sljedeći tjedan nam stižu dvije velike igre, mi ih igramo ili ćemo ih tek igrati, a prije recenzije pročitajte što trebamo očekivati

Najava | Dark Souls III - FromSoftware još jednom dokazuje da im u ovom žanru nema ravnih.

Najava | Ratchet & Clank: Kako je sve počelo - Insomniac Games nam donosi svoj poznati dvojac na PlayStation 4 u predivnoj preradi originala.

Quantum Break, veliki hit za Xbox One i PC je stigao. Ocjene su pomiješane, a PC verzija tehnički je razočarala

Quantum Break: Šarolike ocjene za Microsoftovu ekskluzivu - Pročitajte pregled ocjena za novu igru studija Remedy.

Quantum Break na PC-u je još jedan Microsoftov podbačaj - Nadali smo se i molili da će Quantum Break nakon traljavog porta kakav je bio Gears of War: Ultimate Edition biti nešto što ćemo moći pokazivati prijateljima na PC-u. Molitve izgleda nisu uslišene.

Stigla je velika nadogradnja za PS4

ps435.jpg

Stiže 3.5 PlayStation 4 nadogradnja - Nakon nešto više od mjesec dana testiranja, nova PS4 3.50 nadogradnja stiže i nama običnim smrtnicima. Pročitajte što nam sve donosi.

Klijent za "PS4 Remote Play" dostupan je za preuzimanje - Za pokretanje je potrebno imati firmware 3.50 na PlayStationu 4.

Preostalo je samo mjesec dana do izlaska Uncharted 4. Novi veliki prikaz igre nas je sve zapanjio, a izgleda da to nije sve što Naughty Dog ima za reći na ovoj generaciji konzola

uncharted4madagascar.jpg

Pogledajte kako izgleda Uncharted 4 na Madagaskaru - Kroz punih 16 minuta, koliko traje prikaz, možemo se uvjeriti kako će Uncharted 4 grafički i prezentacijski doista biti najimpresivnija PlayStation 4 igra do sada.

Uncharted 4 nije krajnji domet tehničkih mogućnosti PlayStationa 4 - Iz tehničke perspektive, u Naughty Dogu obećavaju i bolje rezultate već za sljedeću igru.

Naughty Dog: Možda će neki drugi developer napraviti Uncharted 5 - Kreatori originala samo bi se pobrinuli da novi nastavak zadrži "bit" serijala.

Stigao je prvi prikaz spin-off filma iz Star Wars univerzuma, a bliži se i izlazak filmske reinterpretacije Warcrafta

starwarsrogueone.jpg

Izašao prvi trailer za Rogue One: A Star Wars Story - Što možemo očekivati 16. prosinca ove godine kada film izlazi, pokušat će nam prikazati prvi trailer.

Upoznajte likove iz Warcraft filma - Prezentirani su posteri glavnih likova filma, uz kratak opis svakog od navedenih.

Nova suradnja Cilliana Murphyja i Christophera Nolana - Nakon „Inceptiona“ i „Dark Knight“ trilogije, irski glumac ulazi u novu suradnju s Nolanom, ovoga puta na „Dunkirku“.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno