U Unchartedu 4 ćemo imati više upravljivih vozila?

Kako piše Australski finder.com.au, postoje indicije da ćemo u novom Unchartedu moći upravljati motorima, gliserima i ostalim vozilima.

Napisao  Četvrtak, 14 Travanj 2016

Kolege novinari s finder.au portala pričali su sa Arne Meyer, osobom zaduženom za marketing u Naughty Dogu. Kada su ga upitali za raznovrsnost upravljivih vozila u "četvorci", našao se iznenađenim, pa je odgovorio: "Ako pomnije pogledate do sada objavljene trailere, mislim da bi mogli pronaći odgovor na to pitanje." To svakako možemo protumačiti dvojako, kao pozitivan ili negativan odgovor, ali mi (kao i kolege s australskog portala) smo ipak skloniji prvoj opciji. Stoga su kolege analizirale sve dostupne video materijale, te izvukli listu mogućih vozila koju i prenosimo u nastavku teksta. Napominjemo, na listi nema 4x4 terenca, kojeg smo već imali prilike vidjeti u akciji kroz razne prikaze igre.

Motori

U više navrata smo vidjeli motore u trailerima. Doduše, motorom je upravljao Sam, Nathanov brat, no to vozilo je svakako jedno od onih koje možemo očekivati ako se pokaže točnom pretpostavka iz uvoda.

motoriUC4.jpg

Brodovi

Kroz dostupne materijale često se pričalo o piratu iz 18. stoljeća, Henryju Everyju, a kolege s finder.au vode se logikom da ne možete imati dobru priču o piratima, a da nema nešto akcije na moru. Izvukli su i screenshot koji izgleda kao iz samog gameplaya gdje se jasno vidi kako Nate upravlja brodom, a Sam se vozi kao putnik.

brodUC4.jpg

Avioni

Zbog samog izvođenja igre kroz prošla tri nastavka ovo je malo moguće i ne pridajemo previše šanse, ali ipak možemo nagađati. U dolje priloženom traileru, jasno se vidi na 1:04 kako Nate uskače u avion, a zatim i uzlijeće.


Kolege s finder.au izvukle su još neke manje moguće prijedloge, stoga preporučamo da bacite oko na izvorni članak. Kojim vozilima biste vi voljeli upravljati u "četvorci"?

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.