Kojimin P.T. je dostupan za ponovno skidanje pomoću zanimljivog trika

Konami je nakon zatvaranja Kojime Productionsa otkazao novi Silent Hills naslov i maknuo PT, igrin igrivi teaser, sa PSN-a. Nova metoda vam nudi mogućnost ponovnog skidanja ako ste kojim slučajem izbrisali P.T. sa hardova.

Napisao  Ponedjeljak, 18 Travanj 2016

Vijest se pojavila na stranici Wololo.net i donosi nam detaljne upute kako ponovno skinuti P.T. na vaše konzole. Valja napomenuti kako ova metoda radi samo ako ste nekada imali licencu za igru, što je većina i imala budući da se radilo o besplatnom igrivom teaseru, a ako nikada niste skinuli igru onda preko ove metode nećete moći pokrenuti download.

Proces traži malo strpljenja, ali je itekako izvedivo. Naš IvanCROsemo sa foruma već javlja kako metoda radi i kako se P.T. skida, no valja napomenuti kako ovo radite na svoju odgovornost budući da nema službenih objava od Sonya ili Konamija. Konami je dosad onemogućio novo skidanje P.T.-a, ali svi koji su imali instalirani igru nisu imali problema sa pokretanjem.

Proces uključuje da PS4 koristi vaš PC kao proxy. Prvo morate skinuti program SUWI i instalirati na vašem PC-ju sa svim opcijama. Zatim pomoću IP Checkera provjerite vašu IP adresu i zapišite je. Na vašoj PS4 konzoli odaberite settings - network - setup internet connection. Odaberite custom setupu i vašu mrežu.

Za IP adress setting postavite opciju na automatic, do not specify DHCP host name, DNS postavite kao automatic, a MTU isto postavite na automatic.

Zatim odaberite korištenje proxy servera. Postavite IP adresu vašeg PC-ja koju ste dobili kroz IP Checker i postavite port na 808.

Nakon toga jednostavno završite proces setup-a i na vašem PS4 u libraryu pokrenite ponovno skidanje PT-a.

Eurogamer je pripremio i video koji prikazuje proces u potpunosti pa pogledajte ukoliko vam treba dodatna pomoć:

 

PS2MASTER
2016 Tra 18 03:41:36 PM
Dostupan je ovim nacinom pola godine skoro.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget