Ark: Survival Evolved u punoj verziji odgođen za kraj godine

Iako je puna verzija, a samim tim i verzija za PS4, ovog super popularnog simulatora preživljavanja bila planirana za ljeto, planovi su se ipak malo poremetili.

Napisao  Ponedjeljak, 25 Travanj 2016

Jesse Rapczak, suosnivač Wildcard studija, u intervjuu za Gamespot potvrdio je ono što se već neko vrijeme šuška. Naime, Ark: Survival Evolved ipak neće izaći na PS4 ovo ljeto jer Sony na svojoj konzoli ne dopušta prodaju nedovršenih igara (early access), dok se istovremeno igrači na PC i Xbox One platformama igraju već neko vrijeme. Evo i što je točno Rapczak izjavio:

Nakon Arkovog velikog uspjeha i povratnih informacija naši planovi su postali nešto ambiciozniji. Na primjer, tako smo u početku najavljivali 70 dinosaura, a sad ih imamo preko 100. Također, nikada nismo predviđali alate za modiranje, lokalni mod za više igrača, splitscreen, kao ni brdo ostalih stvari. Igra će na kraju biti puno veća no što smo inicijalno planirali, stoga trebamo više vremena.

Ark_Survival_of_the_Fittest_FFA.jpg

Dakle, na izlazak iz razvoja Ark: Survival Evolveda ćemo pričekati još neko vrijeme. Ipak, istovremeno je najavljen izlazak konzolaške verzije spin-offa Ark: Survival of the Fittest. Radi se o igri koja je nastala prema PC modifikaciji, a koja vas stavlja na određeni dio originalne Ark mape, gdje igrači ratuju podijeljeni u plemena. Ark: Survival of the Fittest je besplatan, već neko vrijeme ga možete igrati na Steamu, na PlayStation 4 stiže 19. 7., dok za Xbox One još nije poznat datum izlaska.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget