Izašao Fallout 4 Creation Kit

Beta verzija skupa alata za izradu modova je stigla, sada je red na igračima da pokažu kreativnost.

Napisao  Srijeda, 27 Travanj 2016

Fallout 4 Creation Kit, te implementirana podrška za modove unutar same igre su konačno stigli kroz Bethesda.net. Iako se radi još uvijek o beta verziji, nadamo se kako će uskoro kroz korištenje alata, sve biti kompletirano i u potpunosti funkcionalno onako kako su ljudi iz Bethesde planirali.

Svrha Creation Kita je učiniti modove više dostupnima i lakšima nego što je to bio ranije slučaj, kako za igrače, tako i za kreatore modifikacija. Izrađen je potpuno novi sustav unutar Bethesda.net okruženja, kako bi igrači mogli jednostavno pretraživati modove, instalirati iste, komentirati i pružati povratne informacije kreatorima i ostalim igračima, a sve kroz igrino sučelje, bez posrednika i vanjskog programa.

Ako imate želje i potrebno znanje za izradu sadržaja, onda će vas razveseliti činjenica da ćete moći izmjenjivati gotovo sve što se nalazi u igri, od likova, dijaloga, dizajna levela, do svih bića koja obitavaju u Fallout svijetu. Detalje o Creation Kitu za Fallout 4 možete potražiti ovdje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.