FromSoftware već radi na novom IP-u

Hoće li novi IP biti "Souls like" igra tek nam preostaje za vidjeti.

Napisao  Srijeda, 27 Travanj 2016

Hidetaka Miyazaki, sad već kultni kreator Souls igara dao je intervju za tajvanski GNN Gamer gdje se dotaknuo najnovijeg Dark Souls 3 (klik za FFA recenziju). Potvrdio je izlazak dvije DS3 ekspanzije, od kojih prva izlazi u jesen ove godine, dok bi drugu trebali igrati početkom iduće godine. Potvrdio je i ono što smo već znali od prije, Dark Souls 3 je definitivno posljednja igra u serijalu. Iako nema namjeru nastavljati priču barem spiritualno kroz nekakav spin-off, Miyazaki ipak to nije spreman potvrditi 100%, pa je barem na taj način ostavio vrata donekle odškrinutima.

Ono što je sigurno, za mene osobno Dark Souls serijal je završen. Zato, umjesto razvoja novog nastavka mislim da je vrijeme da radije krenemo u novom smjeru. Razvoj na novom IP-u je već započeo.

Upravo ovo što smo istaknuli na kraju citata je nama osobno i najzanimljivije. Ako pogledamo unatrag tri godine, vidjeti ćemo da FromSoftware izbacuje jednu "Souls" igru godišnje, tako da nas ipak ne iznenađuje previše informacija kako je nova igra već u razvoju. Ipak vrijedi istaknuti kako je ovo ipak prvi put da netko iz Froma priča o tome. Čemu se vi nadate? Novoj Souls igri, ili pak Armored Core nastavku?

Solid Snake
2016 Tra 27 05:32:01 PM
U osnovi, ako B-tim bude planirao raditi na Soulsima, njemu neće smetati. Možda je tako i najbolje, Bandai Namco će sigurno htjeti još Souls nastavaka, pogotovo nakon masivnog uspjeha i u tu svrhu će postojati Miyazakijev B-tim, a Miyazaki će moći raditi na svom projektu.

Win-win.
Ulogiraj se da bi komentirao.