Svi DLC paketi za Uncharted 4 bit će besplatni

Naughty Dog nam je pojasnio kojim putem će ići multiplayer komponenta.

Napisao  Utorak, 03 Svibanj 2016

Kako je Naughty Dog objavio na PlayStaion Blogu, sve nove multiplayer mape, gameplay modovi, kao i ostale sitnice naknadno dodane u igru će biti besplatne. DLC će pristizati u četiri navrata kroz narednih godinu dana, a sve će biti besplatno i istovremeno dostupno svim igračima. Svu novu opremu, poput oružja i skinova, ćemo moći otključati putem virtualne Uncharted Points valute, koju ćemo pak zarađivati samim igranjem. Također moramo istaknuti da iako se sve može otključati potpuno besplatno, Uncharted Pointse će biti moguće kupiti i stvarnim novcem.

Zanimljivo, kooperativni mod ćemo dobiti tek u kolovozu.

Naughty Dog ovim želi naglasiti da mod za više igrača žele razvijati kao iskustvo pošteno za sve igrače, koje će s vremenom evoulirati, a igrači ostati ujedinjeni. Dakle, u novom Unchartedu možemo zaboraviti na Pay to Win sistem toliko omražen u drugim igrama. Tako će nova filozofija odmaknuti Uncharted od pristupa koji je bio prisutan u "dvojci" i "trojci", gdje je postojao sadržaj koji se mogao kupiti isključivo stvarnim novcem.

Uncharted 4 na police trgovina stiže sljedeći utorak, 10. svibnja.

FedroWhatIsGood?
2016 Svi 03 01:41:38 PM
Mnogi ce citajuci pomisliti da ce i SP dlc biti besplatan...
Chono7
2016 Svi 03 01:45:02 PM
Hodati putevima CDPRa.. Bravo ND!  :df:
Nexus
2016 Svi 03 01:48:48 PM
Ovako bi BF5 trebao, ali naravno da neće jer je tu dragi EA.
KruxZhlajfa
2016 Svi 03 02:20:18 PM
Ajd za promjenu da nema više "pay only" oružja! Mrzio sam to u TLoU!
Flipper
2016 Svi 03 02:28:49 PM
Vidite, studiji koji znaju i sigurni su u svoj proizvod daju za džabe DLC jer i ovako će zgrnuti dobru lovu. I s ovakvim potezima kod publike se zarađuju pluesvi za buduće igre.
Zero
2016 Svi 03 02:50:31 PM
Nije li sličan slučaj bio i za TLOU MP sadržaje (predmete, oružja) koji su se mogli otključati i igranjem, dok su dodatne mape došle besplatno. Uglavnom, pozdravljam ovaj potez, lijepo od ND. :ay:
KruxZhlajfa
2016 Svi 03 03:44:56 PM
Što se tiče za TLoU (i ispravite me ako griješim) na PS3 sam prilično siguran da je sve bilo za plaćanje, osim onog novog game moda kaj su dali malo kasnije. Više nisam siguran dal je bilo sve za platit ili nekaj još besplatno. Uglavnom ono što znam da su postojala samo DLC oružja koja su se mogla samo kupit i to mi se nije sviđalo nikako!
Sad se čini kako se to više neće dogodit i drago mi je da su napravili takav potez! :D
CroZac_Drake
2016 Svi 03 04:09:07 PM
Šta će onda ić u Season Pass? Samo SP DLC ili?

U TLoU se MP DLC plaćao...
KruxZhlajfa
2016 Svi 03 06:08:00 PM
Ak sam dobro skužil iz RobinGaming-ovog videa u Season Pass (iliti Triple Pack kak ga oni zovu xD) je SP DLC + neka dva MP DLC-a s time da valjda ih odmah unlockaš?! Ne znam, tak Pack više uopće nema smisla onda! :roll
ZoNTrA
2016 Svi 03 06:16:17 PM
Evo da vam objasnim:
Svi modovi, Co-op i mape ce u buducnosti doci u isti trenutak svima besplatno, a oruzja, boosteri, mysticalsi, skinovi i ostale customizacijske gluposti mozete dobiti otvaranjem skrinja koje ce te morat platiti Relicima koje zaradjujete igrajuci. Znaci to je sve random, ali nikad necete dobiti stvar koju imate. Znaci bolje vam je vise igrat da mozete vise skrinja otvarat. S Uncharted Pointsima mozete prije kupiti ta neka oruzja, boostere i slicno koje ce te ionako otkljucati na odredjenom levelu.
Triple Pack je ujedno i Season Pass u kojem dobijete SP DLC i 2 MP DLC-a koji se sastoje od 2 oruzja, boostera i nekih tauntova i skinova. Znaci nista puno, ali ipak ce imat malu ekskluzivicu oni koji su nabavili taj Triple Pack.
Mislim da sam manje vise sve objasnio.
I slazem se, Triple Pack bas nema smisla ako ce ovi MP dodaci bit niskoristi. Onda je najbolje kupiti SP DLC zasebno.
Ulogiraj se da bi komentirao.