EA poklanja Battlefield ekspanzije

Ususret izlasku novog Battlefielda krajem godine, EA se na naše zadovoljstvo osjeća posebno darežljivo.

Napisao  Srijeda, 04 Svibanj 2016

Nakon što su dvije godine za redom, 2012. i 2013. godine proglašavani najomraženijom tvrtkom u SAD-u, zadnjih godina u EA se svojski trude preokrenuti taj trend. Mi u redakciji bi rekli da se prijelomna točka dogodila s Battlefield 4 koji je krajem 2013. izašao u gotovo neigrivom izdanju. Sve do prije dva mjeseca DICE i EA nastavili su raditi na igri, doveli je na razinu iznimne tehničke kvalitete, a nama igračima za sve potrošene živce poklonili su brdo besplatnog sadržaja u samoj igri. Poslije toga, zbilja se ne možemo sjetiti igre koja nije bila izdana u "tip-top" stanju. Od Dragon Age Inquisitiona, preko Hardlinea i Need for Speeda pa do Battlefronta.

Tu je i odličan EA Access servis dostupan na Originu i Xbox One koji za male novce nudi prilično mnogo sadržaja. Sjetimo se još igara koje su igračima dijelili potpuno besplatno, poput Plants VS Zombies na PS4, te cijelog niza igara na Originu poput Battlefielda 3, Dead Spacea, Dragon Age: Origins, MoH: Pacific Assaulta...

Niz besplatnog sadržaja se nastavlja i dalje, pa je tako EA na Battlefield službenim stranicama ususret nove igre u serijalu najavio poklanjanje ekspanzija za Battlefield "četvorku" i Hardline. Tijekom narednih mjeseci ćemo tako svaki tjedan dobiti po jednu ekspanziju za svaku igru, a ovaj tjedan besplatno možemo preuzeti Dragon Teeth ekspanziju za Battlefield 4, kao i Robbery za Hardline. Ekspanzije su besplatno dostupne za preuzimanje na svim platformama, potrebno je samo u digitalnim trgovinama u tražilicu upisati pojam "Dragon Teeth" ili "Robbery". U trenutku pisanja ove vijesti, na PSN-u je sadržaj dostupan samo na US trgovini, dok bi se u besplatnom obliku trebao "pojaviti" i na EU trgovini tokom dana.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.