Filmske zvijezde posuđuju glas u Dishonored 2

Rosario Dawson i Sam Rockwell predvode glumce kojima će se pridružiti još neki veterani glasovne glume u video igrama.

Napisao  Srijeda, 04 Svibanj 2016

Game Informer javlja da ćemo u Dishonored 2, najavljenom za 11. studeni ove godine, čuti glasove vrhunskih holivudskih glumaca.

Ipak, glasovne uloge dva glavna lika odradit će ljudi koji se primarno bave tim poslom, a ne "pravi" glumci. U prvom nastavku Corvo Attano nije govorio ništa, no u nastavku će dobiti dar govora. Glas će mu posuditi Stephen Russell, Bethesdin veteran poznat po posudbi glasa Nicku valentineu u Falloutu 4 i kao Mercer Frey iz Skyrima.

Kad je oteta na početku prvog Dishonoreda, Emily Kaldwin imala je 10 godina, a glas joj je posudila glumica Chloë Grace Moretz (Kickass). U nastavku, 15 godina kasnije, glas će joj posuditi Erica Luttrell (Fallout 4, Steven Universe).

Robin Lord Taylor (Gotham, The Walking Dead) posudit će glas liku imena The Outsider, dok će Mortimer Ramsey dobiti glas od Sama Rockwella (Iron Man 2, Moon). Niz angažiranih glumaca nastavljaju Vincent D'Onofrio (Daredevil) i Rosario Dawson (Daredevil, 25th Hour, He Got Game), a pridružit će im se Pedro Pascal (Game of Thrones) i Jamie Hector (The Wire), uzdanice HBO-a.

Podsjetimo, Bethesda će Dishonored objaviti 11. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.