Overwatch beta produžena za jedan dan

Jedan dan više za dodatnu zabavu i testiranje igre.

Napisao  Ponedjeljak, 09 Svibanj 2016

Blizzard je najavio kako će produžiti trajanje Overwatch beta verzije za još jedan dan, konkretnije umjesto prvotno do današnjeg dana, 9. svibnja, igra će biti dostupna i sutra, 10. svibnja u sklopu otvorenog beta testiranja. Blizzardovci se nadaju kako su svi uživali u igranju beta verzije, te su izjavili kako im je bilo zadovoljstvo igrati zajedno sa igračima na PC, PS4 i Xbox One platformi.

Prikupili su mnoštvo informacija kroz mišljenja igrača i njihovo igranje, te na temelju takvih izvještaja napravili poboljšanja u samoj igri. Iznimno su zahvalni svima koji su sudjelovali, a prema okvirnim podacima i riječima Blizzarda, radi se o milijunima igrača, pa stoga ne čudi ovaj potez produžavanja otvorene beta verzije. Završni proizvod izlazi 24. svibnja za sve platforme.

Fenix
2016 Svi 09 09:38:18 AM
Odlicno, jos jedan dan vise za igranje. Ja sam se stvarno gustao u igri, jako mi se svidja gameplay i sama izvedba, ali cini mi se da cu odigrati jos danas navecer i utaziti svoju zelju za igrom. Kazu da je u beti sve sto cemo vidjeti i u finalnoj igri, a to je po meni premalo za igru od 60$.
Ulogiraj se da bi komentirao.