Sutra stiže novi Ranbow Six Siege DLC, evo i što sve donosi

Novi operatori, nova mapa i ponešto balansiranja.

Napisao  Utorak, 10 Svibanj 2016

Sutra u Rainbow Six Siege stiže novi besplatni DLC imena Dust Line koji nas vodi na Bliski Istok. Nova mapa se se nalazi na graničnom prijelazu, a donosi mješavinu starijih i modernih zgrada sa širokim prolazima između, a developer obećava najvišu razinu destrukcije od svih mapa do sad.

Kao što smo prošli tjedan donekle uspješno i predvidjeli iz teasera, novi operater, odnosno operaterka zovu se Blackbeard i Valkyrie pripadnici su elitne američke postrojbe Navy SEAL. Blackbeard je napadač, a specijalnost mu je TARS Mk 0, prozirni protubalistički štit montiran na oružje, koje u izravnom obračunu pokriva glavu i pruža očitu prednost. Valkyrie ima defanzivnu ulogu, a opremljena je s 4 “Black Eye” kamere koju može montirati bilo gdje na mapi, a koja bi uz već standardno postavljene kamere trebala pružati taktičku prednost nad napadačkom ekipom. Novi operateri su ekskluzivni za Season Pass pretplatnike idućih sedam dana, a nakon isteka ekskluzivnosti svi igrači ih mogu kupiti po cijeni od 25 000 Renowna za svakog. Prikaz nove mape i operatera možete pogledati ispod u prigodnom traileru.

Od kozmetičkih novosti tu su šljemovi za operatere, novi "skinovi" za oružja, kao i privjesci za ista (da dobro ste pročitali) koji bi nam trebali udijeliti zrno sreće, a za ponuđeni izbor dio igrača se već pobunio uz primjedbu kako će njihova šarolikost uništiti realizam u igri.

Promjene u balansu igre će igrače pokušati natjerati da biraju do sad neke manje korištene operatere, što apsolutno podržavamo. Tako će IQ imati veći pregled skeniranja okoline sa svojim uređajem, Montagneov štit sad pokriva više "mesa", a Tachanakin montažni LMG sada koristi manje fizičkog prostora, što znači da ga može postaviti na više lokacija. Za još hrpu promjena u samom balansu igre, kao i tehničkih sitnica preporučamo čitanje punog popisa promjena na službenim stranicama.

Torla
2016 Svi 10 11:09:56 PM
Osobno mi jako smeta uvođenje različitih skinova za operatere. Smatram da ovakvoj igri nema mjesta za te stvari te da iste mogu ostati u CoD serijalu i nije mi jasno da baš svi moraju padati pod njihov utjecaj.

Drugo, jako sam zadovoljan podešavanjem gadgeta i oružja za operatere. Npr. Frostica je bila teški OP. Sad će joj maknuti C4 i smanjti domet njene Super90 pumperice.
Igrao sam puno s njom, i u manje više svakoj situaciji me je oružje izvlačilo. No smatram da je to dobra stvar za igru.

Također, sada će Thatcher biti must have u svakom ozbiljnijem igranju, da pogasi sve te kamere koje se nalaze na mapi.

A za bradonju će se morati imati C4, osim toga možda će upravo on postati novi OP operator kojeg će se teško skinuti, pogotov kada viri s prozora.

No sve u svemu jedva čekam sutrašnji dan zbog update i slijedeći tjedan zbog operatera.
Ulogiraj se da bi komentirao.