Titanfall 2 stiže na jesen

Electronic Arts punom snagom napada pred blagdansko razdoblje ove godine.

Napisao  Srijeda, 11 Svibanj 2016

Titanfall 2 već neko vrijeme nije samo trač. Prije točno mjesec dana dobili smo prvi trailer koji bi nas trebao "napaliti" na nastavak ovog FPS-a, a na prve konkretne informacije smo čekali sve do danas. Naime, današnje godišnje financijsko izvješće iz EA je razjasnilo mnoge stvari, pa smo tako dobili informacije o novom Battlefrontu, kao i novom Need for Speedu. "Lišo" nije prošao ni Titanfall 2, gdje je EA svojim dioničarima predstavio plan izlaska u trećem fiskalnom kvartalu ove godine, a u prijevodu bi to bilo listopada do prosinca. Doduše, nismo sigurni kako će funkcionirati skoro pa istovremeni izlazak dvije najjače EA uzdanice: Battlefielda i Titanfalla.

O novom Titanfallu još ne znamo previše toga. Za sad smo sigurni da će, za razliku od originala, igra posjedovati punokrvnu kampanju, kao i to da će igra uz PC i Xbox One biti dostupna i na PS4. Za više informacija ćemo se trebati strpiti do 13.6. i EA Play konferencije.

viper89
2016 Svi 11 01:26:38 PM
Po mom misljenju, funkcionirat će odlično. FPS žanr je ogroman moneymaker i jako bitan za izdavače, a EA će krajem godine zgaziti ostale velike igrače jer imaju BF1 koji kupi sve pohvale (iako tek trebamo vidjeti igru, ali poznavajuci dice napravit ce odlican posao) i već skuplja pozitivne komentare od igraca koji traze odlazak u WW a njihov prikaz WW1 bi nas mogao oduseviti. A za one koji zele brzu akciju, svemir, mechove... TF2 ce biti prava stvar. Jedinica je imala potencijala ali dvojka ce tek ubiti, plus dolazi na najpopularniju konzolu na trzistu sto je big deal. Plus, to im je direktna igra protiv Infinite Warfare. Tako da će EA pokriti sve platforme sa svojim igrama i jos moze ostavit novi ME za iducu godinu.
Ulogiraj se da bi komentirao.