Dark Souls III isporučen u tri milijuna primjeraka

Miyazakijeva završnica Dark Souls serijala se odlično prodaje.

Napisao  Srijeda, 11 Svibanj 2016

Bandai Namco je objavio službene rezultate za Dark Souls serijal (prenosi Gematsu). Iako nemamo točne brojke za samu prodaju, izdavač je objavio koliko je primjeraka nove Dark Souls 3 igre isporučeno od izlaska. Dark Souls III je na japanska tržišta izašao krajem ožujka i uspio ostvariti isporuku od pola milijuna primjeraka. Zapad je svoje verzije dobio 12. travnja i nakon mjesec dana igra se u europske trgovine isporučila u milijun primjeraka, a Amerika je ostvarila isporuku od 1,5 milijuna primjeraka, što znači da je Namco Bandai isporučio igru u tri milijuna primjeraka i ostvario najveći launch za Dark Souls serijal.

Dark Souls serijal je s ovim rezultatima ostvario ukupnu isporuku od 13 milijuna primjeraka. FromSoftwareova PlayStation 4 ekskluziva, Bloodborne, je u istom razdoblju kao Dark Souls III ostvarila prodaju (ne isporuku) od milijun primjeraka na jednoj platformi, a po izlasku The Old Hunters ekspanzije ukupna prodaja je iznosila dva milijuna.

Chono7
2016 Svi 11 01:19:11 PM
Neka se prodaje. Zaslužili su!
Panjislav
2016 Svi 12 12:02:17 PM
Igru imam već malo više od tjedan dana i obožavam ju, no From Software se trebaju sredit i popravit multiplayer. Trenutačna situacija je takva da hakeri mogu slobodno radit što žele, i ako na primjer slučajno uzmete neki njihov item, anti-cheat će vaš account banat i tad ne možete više pristupit multiplayeru. Ista stvar je bila još u Dark Souls II i nikad nikome nisu vratili account. Također su se korisnici žalili kako im se nitko, ni iz From ni iz Bandai Namco nije javljao kad su im slali mailove radi ovoga.

Također jedan od problema je to što je "poise" funkcija u potpunosti ugrađena u igru, no isključena je. Poise (za one koji ne znaju) je jedan stat koji određuje koliko ste otporni na napade, točnije hoćete li bit stunani kad primite udarac. Što bolji i teži oklop imate, logično, imate veći poise. No, ekipa iz Froma nije to uključila, tako da sad čak i ako imate oklop teži od vašeg samog lika, obični hollow vas može srušit, a kamoli neki boss.

U svakom slučaju, igra je odlična, uzmite si i uživajte, samo pazite da ne naletite na kakvog hakera. :)
Zero
2016 Svi 12 12:06:33 PM
Većina igra na konzolama, pa vjerujem da tamo ipak ima manje hakeraja. Što se tiče poisea, nedavno sam linkao vijest o tome u DS3 temi. U From Softwareu tvrde da poise radi kako je i zamišljeno. Što očito znači da je ili situacijski aktiviran u posebnim situacijama, kako oni navode, ili je namjerno onemogućen s namjerom da se oteža igra.
Panjislav
2016 Svi 13 08:05:35 AM
"Zero" wrote:
Većina igra na konzolama, pa vjerujem da tamo ipak ima manje hakeraja. Što se tiče poisea, nedavno sam linkao vijest o tome u DS3 temi. U From Softwareu tvrde da poise radi kako je i zamišljeno. Što očito znači da je ili situacijski aktiviran u posebnim situacijama, kako oni navode, ili je namjerno onemogućen s namjerom da se oteža igra.

Jeste, doduše, na konzolama je situacija s hakerima puno bolja. A opet, što se tiče poisea, tu mi je nešto sumnjivo. Naime, rekli su da radi kako je zamišljeno, i da je to drugačije od onog što su napravili u prošlim igricama, ali nisu uopće objasnili KAKO radi. From (a i Bandai Namco) je sam po sebi poznat po lošoj komunikaciji s korisnicima. A to što oni kažu da funkcionira kako je zamišljeno ne objašnjava zašto se stari poise još može uključiti u nekom configu od igrice, i zašto postoji jedan prsten (Wolf Ring) koji pojačava poise.

Ne znam, nije baš u potpunosti game-breaking, i igrica je još uvijek odlična, ali ovakve taktike sa strane developera i publishera me malo muče.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1