Dishonored 2 screenshotovi prikazuju nove moći u akciji

Bliži se E3 i potpuno razotkrivanje novog Dishonoreda.

Napisao  Srijeda, 18 Svibanj 2016

Kako se približava E3, tako Bethesda i Arkane pomalo otvaraju svoja vrata i puštaju novinare velikih portala na prezentaciju svoje nove igre. A sudeći prema reakcijama, novi Dishonored bi u najmanju ruku trebao biti odličan kao i prethodnik.

U Dishonored 2 imamo prilike igrati s dvoje likova. Popularni Corvo se vraća iz prvog djela, a novi lik je Emily Kaldwin, prijestolonasljednica koju smo spašavali u originalu. Odrasla Emily i petnaest godina stariji i iskusniji Corvo se razlikuju u mnogo čemu, a posebno moćima koje imaju na raspolaganju, koje bi pak trebale osigurati različita iskustva prilikom prelaženja igre.

Da će Corvo više-manje imati iste moći potvrdili su prvi prikazi igre iza zatvorenih vrata. Ipak, sve te moći su dodatno nadograđene, tako da će njihovo razvijanje kroz igru nuditi drugačiji (poboljšani) pristup neprijateljima i svijetu oko nas. Primjerice, ovaj put ćemo moć opsjedanja više nećemo koristiti samo kako bi mogli proći kroz neke manje dostupne prolaze, već i za skautiranje, pa čak i borbu.

Emily Kaldwin će pak sa svim totalno novim moćima biti glavna zvijezda igre, i vjerojatno prvi odabir mnogim igračima koji zaigraju Dishonored 2. Primjerice, Emily može upravljati umovima te natjerati stražare da zaborave da su je ugledali. Što pruža ogromne mogućnosti stealth pristupu igri. Zanimljivo zvuči i Domino, moć koja omogućava da mentalno povežete do četiri stražara, pa ako jedan padne u nesvijest, ostali će slijediti njegovu sudbinu.

Dishonored 2 svakako zvuči zanimljivo, a mi jedva čekamo saznati više o igri na E3. Bethesda svoju konferenciju ima u ponedjeljak 13.6., a kao i uvijek, pratiti ćete je s nama na FFA. U nastavku pogledajte galeriju novih screenshotova.

{gallery}Dishonored2{/gallery}

Kharnthebetrayer
2016 Svi 18 11:01:29 PM
Ovaj Domino ability vec vidim bude OP i omiljeni medu igracima. Sigurno bude nacina da se poveze maltene vecina enemya na jednom nivou i effektivno one shota cijeli nivo. Pogotovo uz " time stop ".

Jedva cekam zaigrat.
Ulogiraj se da bi komentirao.