Crytek besplatno ponudio svoj pokretač CryEngine

Programer ste ili dio programerskog tima i želite programirati u nekom od najnaprednijih pokretača igara današnjice, no nedostaje vam novca za to? Jedno od mogućih rješenja je već tu, s CryEngineom koji je postao besplatan.

Napisao  Utorak, 24 Svibanj 2016
Crytek je tako svoj pokretač dodao rastućem broju onih koji se mogu nabaviti potpuno besplatno. Što je najbolje, za sve one koji namjeravaju raditi komercijalno igre, dodatna davanja u vidu postotka zarade za Crytek ovdje nisu potrebna. Crytek jedino od vas traži da inicijalno platite (ili ne platite ništa, ovisno o odluci) tijekom preuzimanja pokretača s servisa Github. Fond u koji uplaćujete novac namijenjen je za programere i zajednicu indie proizvođača koji koriste ovaj pokretač.

Za sve kojima ovo nije dovoljno, iz Cryteka nude i vlastitu pomoć i suradnju usmjerenu na konzultacije kako bi se tehnologija maksimalno iskoristila. Tu uslugu platit ćete $50 za osnovno članstvo ili %150 za premium članstvo.

U dosadašnjem FPS serijalu Crysis, Crytek je pokazao svu tehničku moć i raskoš svog pokretača, koji i dalje slovi za jedan od onih najnaprednijih. Hoće li s ovom objavom uslijediti i najave novih igara utemeljenih na tehnologiji CryEnginea, pokazat će vrijeme.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1