4K igranje u vašem dnevnom boravku postaje stvarnost uz Bulldog

Corsair je proizveo vjerojatno najnapredniji SFF PC današnjice za beskompromisne performanse.

Napisao  Četvrtak, 26 Svibanj 2016

Na nedavno održanom CES 2016 događaju, Corsair je pokupio mnoge nagrade za nadolazeći Bulldog PC, a posebno se ističu nagrade za odličan dizajn i nagrada za inžinjering u potrošačkim proizvodima. Bulldog je zapravo SFF PC (Small Form Factor) koji svojim dizajnom neodoljivo podsjeća na modernu konzolu, ali ispod metalnog kućišta se kriju vrlo napredne komponente. Vizija Corsaira je mogućnost spajanja jednog ovakvog stroja sa vašim 4K televizorom i stvaranje ultimativnog sustava zabave uz VR podršku za nadolazeće naslove.

bulldog.jpg

Veća količina buke prilikom pokretanja zahtjevnih naslova je u potpunosti eliminirana implementiranim vodenim hlađenjem procesora, ali i grafičke kartice. Kućište podržava sve veličine današnjih grafičkih kartica, a preporuka Corsaira je AMD Radeon R9 Fury X uz Corsairovu Hydro seriju vodenih hlađenja. Naravno, moguće je ugraditi odnosno kupiti i drugi model grafičke kartice, pa čak i najnoviju Nvidia GTX 1080 koja je danas dobila i Foundation Edition izvedbu iz Gigabytea. Odabrano napajanje je snage 600W sa 80 Plus Gold certifikatom učinkovitosti, što je dovoljno za sve navedene komponente. Kao temelj cijele konfiguracije odabrana je Gigabyteova Z170 matična ploča, sa najnovijom DDR4 radnom memorijom i Intelovom šestom generacijom Skylake procesora.

gallery_full_3.jpg

Dodatna oprema uključuje zanimljivo rješenje naziva Lapdog, a uključuje iznimno ergonomsko postolje, ugodnog dizajna sa tipkovnicom i pripadajućim mišem. Nije isključena mogućnost potpune kustomizacije kućišta, gdje sam korisnik odabire željene komponente i slaže konfiguraciju prema svojim željama i mogućnostima.

S1r1uS
2016 Svi 27 04:25:48 PM
Jako mocno i jednostavno...
Ulogiraj se da bi komentirao.