Procurio trailer, Watch Dogs 2 igramo krajem godine!

Kao i mnogo puta prije, trailer je "procurio" prije 18h za kada je inicijalno zakazana njegova objava.

Napisao  Srijeda, 08 Lipanj 2016

Trailer je procurio, a s njim i datum izlaska. Watch Dogs 2 igramo 15.11. ove godine, a kao što smo jučer i pisali, igra nas vodi u San Francisco. Da je stvar "prava", govori nam i to što Ubisoft agresivno briše svaki pokušaj uploada na Youtube. Međutim, mi vam donosimo trailer putem drugih kanala.

Kao što možemo vidjeti u tridesetosekundnom teaser traileru, iz Ubisofta su se primarno fokusirali na prikaz San Francisca. Međutim, vrlo se jasno može uočiti i to da da će jaka karta u novoj igri biti parkour kretanje kroz grad, što moramo priznati da nam se izrazito sviđa.

Kompletno razotkrivanje očekujemo danas poslije 18 sati, kada bi trebali saznati detalje o glavnom protagonistu i priči.

 

someone
2016 Lip 08 10:51:17 AM
Ne radi video,barem meni. Što se tiče teksta,ako je parkour stvarno bitan dio igre onda je potpuno jasno zašto ove godine nećemo vidjeti novu Assassins Creed igru. Dvije AC igre u istoj godini bi bilo previše,pa makar se jedna zvala Watch Dogs 2. Ali,treba pričekati izlazak igre i recenzije,moglo bi biti solidno.
Fenix
2016 Lip 08 11:29:03 AM
Updateao sam clanak s youtube mirrorom (koji ce nestati kroz pola sata) dok trazim nesto pouzdanije. Sto se tice parkoura, on vise vuce na Mirrors Edge nago na AC.

EDIT: Našao bolji mirror
Ulogiraj se da bi komentirao.