Dualshock 4 uskoro u novim bojama

Po prvi puta ćemo imati i polu-prozirni kontroler.

Napisao  Srijeda, 08 Lipanj 2016

Iako su prošle godine u rujnu (na Tokyo Game Show) najavljene četiri nove boje DualShock 4 kontrolera, na naše su tržište pristigle samo zlatna i srebrna verzija. Na službenom EU blogu Sony je jučer potvrdio da nam uskoro stižu i preostale dvije inačice - kristalna i siva (točnijih imena - Crystal i Steel Black). Kristalna je posebna po tome što je poluprozirna, dok Steel Black verzija djeluje kao kombinacija kontrolera iz limitiranih izdanja PS4 konzola - Metal Gear Solid V i Batman Arkham Knight.

All 3

Točan datum izlaska na PAL tržište je 11. srpnja, a u nadolazećim tjednima ćemo saznati i detalje o raspoloživosti. Uz ove dvije boje, trebale bi se osvježiti i zalihe prvih dviju boja (zlatna i srebrna)

Old 2

 

Zero
2016 Lip 08 06:05:54 PM
Quote:
Po prvi puta ćemo imati i polu-prozirni kontroler.


Heh, imao sam ovakav za PS1 davnih dana:

Playstation-transparent-controller-Analouge-1024x767.pngS1r1uS
2016 Lip 08 11:45:42 PM
I ja također, takvog trebaju napraviti...
Fenix
2016 Lip 09 08:53:12 AM
Quote:

Quote:
Po prvi puta ćemo imati i polu-prozirni kontroler.


Heh, imao sam ovakav za PS1 davnih dana:

Playstation-transparent-controller-Analouge-1024x767.png


O nostalgijo :)

U mojem drustvu smo imali 4 joysticka. Jedan je bio crni klasicni DS2 (moj, izrazito ocuvan), drugi je bio neki no name srot kojem nije radio desni analog (koji nije bio ni bitan), treci je bio klasicni crni DS2 (raskliman, oba analoga nisu radila, Dpad se jedino koristio), a cetvrti je bio upravo ovaj na slici - savrseno ocuvan i ispravan.

E sad, preferencije kod odabira joysticka u nasem drustvu su bile bas po ovom redosljedu koji sam naveo. Prozirnog bi uvijek dobio onaj koji bi izvukao najmanju slamku, iako je realno bio bolji od svih. Al kao da je proklet bio. Tko god bi igrao s njim bi gubio. Na PES-u ni penal nisi mogao zabiti, u 70% slucajeva se lopta nekako cudno odbijala od stative ili golmanove glave. Uklet kazem.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget