Što je novo u Remedyu?

Poznati finski developer je objavio da je studio podijeljen u dvije ekipe i da rade na dva nova naslova.

Napisao  Srijeda, 08 Lipanj 2016

Thomas Puha je na službenoj stranici studija objavio post o novostima u finskom studiju. Developer je izjavio kako će nastaviti podržavati njihovu najnoviju igru, Quantum Break, i da su izuzetno ponosni sa igrom koja je najprodavaniji Microsoft Studio IP ove generacije i da trenutno rade na novj zakrpi za igru i da i dalje pozivaju igrače da daju svoj feedback na službenim forumima.

Od zanimljivih vijesti, Thomas je objavio kako je Studio proširen na još jednu ekipu i da imaju dva projekta na kojima rade. Developeri prve ekipe već neko vrijeme rade na potpuno novoj Remedy igre sa novim partnerom što bi značilo da Microsoft ne financira novi projekt i da možemo očekivati izlazak i na drugim platformama osim na Xboxu i Windows 10. Drugi tim radi na ranom konceptu nove igre.

Iako jedva čekaju najaviti igre, studio je odlučio pričekati još neko vrijeme pa tako neće biti prisutni ove godine na E3-ju i Gamescomu. Thomas navodi kako Remedy radi igre već 20 godina i kako su nove igre AAA naslovi, te da zapošljavaju za nove pozcije za rad u studiju.

Thomas želi biti potpuno iskren sa fanovima kako ne bi imali prevelika očekivanja te je izjavio kako ni jedna od novih igara nije Alan Wake, no i dalje istražuju mogućnosti da ispričaju još Alan Wake priča u drugim medijima. Thomas je na twitteru objavio kako nova igara nije VR naslov. 

 

Moramo priznati da proširenje ovog fantastičnog studija zvuči odlično i jedva čekamo vidjeti što nam to Remedy priprema.

 

Zero
2016 Lip 08 06:11:11 PM
Dobro je što su se ostavili AW-a. S obzirom kakav su napredak ostvarili s QB, možda bi i bilo bolje da se malo udalje od žanra akcijskih avantura. Kaskaju za tržištem i najboljim predstavnicima žanra (Uncharted i TR), i to se vidi po ocjenama. Srećom pa Max Payne licenca više nije u njihovim rukama.
Ulogiraj se da bi komentirao.