Kingdom Hearts HD 2.8 izgleda predivno u novom traileru

Nažalost dobili smo i potvrdu da ništa od Kingdom Heartsa III ove godine.

Napisao  Četvrtak, 09 Lipanj 2016

Iako smo dobili malo iznenađenje od Squarea u obliku novog trailera (koji je objavljen na službenim SE youtube stranicama), nažalost ove godine ne treba da očekujemo Kingdom Hearts III. No s obzirom da 2016. godina pršti raznovrsnim igrama, možda je ovo i dobra stvar da nam makar malo novčanici prodišu. Novi trailer nam prikazuje Aqua, jednu od originalnih Keyblade nosioca, te njenu borbu protiv Heartlessa. Borba se odvija u novoj igrivoj epizodi u Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep - A fragmentary passage, koja je uključena unutar HD kolekcije. Ova epizoda kreirana je u Unreal 4 pokretaču, a isti će biti korišten za budući Kingdom Hearts III.

Nova priča obećava nam uvid u buduće događaje Kingdom Heartsa III (po uzoru na Ground Zeroes). I što bi rekli u TV reklamama "ali nije to sve", tako i ovdje Square nam kao bonus ubacuje i Kingdom Hearts X [chi] Back Cover, nova priča koja baca svjetlo na nove misteriozne likove.

Iako trailer daje indikacije da KH III neće biti na E3 predstavi, obećane su nove vijesti krajem godine (i nadamo se napokon konkretnom datumu izlaska). U svakom slučaju, uzbudljivo vrijeme za Square i nas kao igrače.

{gallery}kh3{/gallery}

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1