Sve što trebate znati o Destiny: Rise of Iron

Novi raid! Nova priča! Gjallarhorn! Donosimo vam sve što trebate znati o idućoj ekspanziji za Destiny.

Napisao  Četvrtak, 09 Lipanj 2016

Bungie je na službenom livestreamu najavio svoju iduću ekspanziju za popularni Destiny koja će obilježiti početak treće godine. Ekspanzija nosi naziv Rise of Iron i biti će dostupna isključivo za PlayStation 4 i Xbox One. Kao što smo ranije pisali, Bungie je odlučio napustiti last gen konzole pa tako PlayStation 3 i Xbox 360 igrači neće dobiti novu ekspanziju.

roi box

Službeni artwork za igru.

Za razliku od prošlogodišnjeg The Taken Kinga koji je koštao čak $40, Rise of Iron će koštati $30 i morate imati Taken King ekspanziju. Rise of Iron će pružiti igračima poptuno novu priču i novu lokaciju za istraživanje: The Plaguelands. Ova lokacija je smještena iza zidina svima nam poznatog Cosmodroma u Rusiji, a igrači će moći posjetiti i snježni Fellwinter Peak na kojemu su nekad obitavali Iron Lordsi. Priča će se vrtiti oko poznatog Iron Lorda Saladina i igrači će se boriti protiv novih verzija Fallena, sada poznati kao Spliceri, u potrazi za istinom o ostatku Iron Lordsa.

Rise of Iron reveal trailer.

Osim nove Plaguelands igrive lokacije, Rise of Iron će ponuditi priču sa animacijama kao u TTK, novi social prostor poput Towera ili Reefa, novi Raid za fireteam do 6 igrača, novu Strike misiju, nove Crucible (PvP) modeove i mape, novu fakciju i bosseve, nove questove i nove armore i oružja. Naravno, Light Level će biti podignut. Ukoliko prednaručite igru dobit ćete i novu crno-srebrnu verziju legendarnog Gjallarhorna koji se konačno vraća u igru za treću godinu. Gjallarhorn neće biti ograničen na ni jednu platformu, a oružje će se dobiti kroz quest u igri. Igrači će dobiti priliku koristiti vatrenu sjekiru iz trailera u jednom od questova.

Ghallarhorn Preorder Burst 050616

Gjallarhorn pre-order bonus

Rise of Iron će biti dostupan 20. rujna za PlayStation 4 i Xbox One, a za instalaciju će biti potrebno 14 GB slobodnog prostora. Vjerujemo da ćemo dobiti još informacija na Sonyjevoj E3 konferenciji u utorak.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1