Jon Snow je zlikovac u Call of Duty: Infinite Warfare

Kit Harington, glumac poznat po ulozi „ne znaš ništa i pritom imaš teleću facu“ Jon Snowa iz Game of Thronesa, trebao bi utjeloviti opakog negativca u novom Call of Duty: Infinite Warfareu.

Napisao  Subota, 11 Lipanj 2016
Nakon angažiranja slavnog i nenadmašnog Kevina Spaceyja, Infinity Ward i Activision su ponovno osigurali svjetski poznato glumačko ime. Kit Harington bi tako trebao stati u čizme vođe Settlement Defense Fronta, radikalne organizacije koja ima sve samo ne dobre namjere za čitavu Zemlju. Ovo je sušta suprotnost uloge branitelja ljudi kakvu Kit ima u ulozi Jona Snowa u Noćnoj straži.

Taylor Kurosaki, vodeća osoba za naraciju novog COD-a u Infinity Wardu pohvalio je glumačke sposobnosti Haringtona i razinu imerzije kojom se upustio u novu ulogu.

Vrijedi spomenuti da Activision i Infinity Ward također surađuju Guyom Ritchijem, legendarnim redateljem koji je poznat po filmovima kao što su Lock, Stock and Two Smoking Barrels i Snatch. Ritchie je navodno pomogao u kreaciji lika kojeg glumi Harington, a prethodno je imao povijest suradnje s izdavačima COD-a u vidu snimanja kratkok akcijskog trailera Surprise, koji je poslužio u svrhu promocije Call of Duty: Black Ops 2.

Kao i inače, očekujemo viskobudžetni spektakl jednom kada Call of Duty: Infinite Warfare dođe na PC, PS4 i Xbox One, a to je 4. studenog ove godine.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.