Prey se vraća, Arkane Studios preuzeo razvoj na igri

Bethesda je konačno ponovno prikazala reboot Preya, a igru će razviti Arkane Austin studio.

Napisao  Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016

Bethesda je jutros na svojoj drugoj E3 konferenciji službeno ponovno najavila Prey kao reboot serijala. Prey će pružiti ono po čemu su Arkane poznati, imerzivnu igru iz prvog lica, ovog puta u sci-fi settingu sa psihološkim twistom. Arkane Studios su zauzeti radom na Dishonored 2 koji će izaći ove godine pa je tako Prey preuzeo njihov novi  studio, Arkane Austin.

image prey 32060 3622 0001

Igra će se odvijati na Talos I stanici, a godina je 2032. Igrač je ključan sudionik u eksperimentu koji je pošao po zlu, a sama stanica je prepuna Aliena koji love upravo vas. Igrači će morati preživiti na stanici i otkriti tajnu Talosa I i vlastite prošlosti, a na raspolaganju će imati posebne moći i sve što mogu pronaći na stanici.

Raphael Colantonio, jedan od Arkane Studios direktora i predsjednik studija, je rekao kako je njihova strast za stvaranja jednistvenih svijetova u kojima možete improvizirati i birati način na koji igrate najviše utjecala na viziju novog Preya. Prey izlazi iduće godine za PlayStation 4, PC i Xbox One, a više informacija ćemo dobiti na QuakeConu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1