Stižu tri velika ažuriranja sadržaja za ARK: Survival Evolved

Zanimljivo kako je jedan od njih u potpunosti kreirala zajednica.

Napisao  Utorak, 14 Lipanj 2016

Studio Wildcard je na jučerašnjoj E3 konferenciji predstavio 3 velika ažuriranja sadržaja, a prvo od njih uvodi Titanosaura, najvećeg dinosaura u igri. Titanosaur će biti iznimno rijetka vrsta, a njegova monstruozna veličina omogućuje igračima prenošenje čitavih struktura na njegovim leđima i ostalih živih bića. Zajedno sa tom grdosijom stiže nam i Redwood Forest, nova lokacija sa visokim stablima na kojima se nalaze platforme sa kućama koje su međusobno povezane visećim mostovima.


Sljedeće ažuriranje je Primitive+, koje je kreirala zajednica, a pred igrače stavlja izazov da igraju isključivo sa organiskim materijalima kao što su drvo i kamen, bez iskorištavanja svih prednosti metala. Ovaj mod će biti dostupan 28. srpnja za PC i Xbox One igrače, a funkcionalan je na svim mapama.

Treće ažuriranje, jednostavnog imena ARK: Primal Survival, omogućuje igračima upravljanje bilo kojim živim bićem u igri, te dodaje mogućnost življenja i razmnožavanja, te izgradnju primitivnih jazbina ovisno o vrsti koju igrač odabere. Implementirani su čitavi životni ciklusi živih bića u igri, a uključuju parenje, odgajanje mladunaca, pa čak i rast potomstva kako bi povećali broj jedinki vašeg klana. Ažuriranje isto tako dolazi za PC i Xbox One nešto kasnije ove godine.

S1r1uS
2016 Lip 14 01:32:19 PM
Bemti koliko su proširili ovu igru...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1