The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild će biti ogromna igra

Ulupat ćemo sate i sate otkrivajući predivni Hyrule svijet.

Napisao/la  Kristijan Pranjić Utorak, 14 Lipanj 2016

Nintendo je za ovaj E3 odlučio ne dati bilo kakvu informaciju o novoj konzoli stoga bi dugotrajni Zelda gameplay mogao biti svojevrsna kompenzacija. Možda se naslov čini kao hiperbolacija, ali sam dio mape po imenu Higher Plateau gdje igra počinje izgleda kao mjesto gdje možemo ulupati sate i sate istraživajući živi Hyrule svijet oko nas. Razina slobode u istraživanju je najviša ikad otkako je Zelda serijala.

Link ovoga puta može skakati, penjati se po stijenama, građevinama, stablima (njih može i sjeći). Osim toga, nema više klasičnog skupljanja srca za obnavljanje energije nego sada Link može skupljati sve i svašta poput gljiva i ostale hrane kako bi obnovio dijeliće srca. Osim toga moguće je skupljati drva, kamenje i ostalo što bi Linku moglo pripomoći u njegovoj avanturi.

Igra stilski izgleda kao miks cell shading artistic Wind Waker grafike sa Twilight Princess ili Skyward Sword dizajnom okruženja. Prikaz igre je bio na Wii U konzoli gdje se mogu primjetiti FPS padanja i usporavanja što može značiti da je konzola ipak usko grlo za takvu igru bez obzira na to što ima još godina dana za poliranje i dorađivanje. Vjerojatno će bolje iskustvo biti na NX konzoli kad izađe.

Trailer igre možete pogledati u nastavku dok gameplay igre još uvijek traje uživo u trenutku pisanja ove vijesti.

Kako igra izgleda u akciji, možete vidjeti na idućim videima. Ponovit ćemo da su okoliš, atmosfera, ambijent i razina istraživanja fantastična.

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild će izaći za Nintendo Wii U i Nintendo NX 2017. godine.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.