FFA igra! - Resident Evil 7, donosimo prve dojmove

Odigrali smo Resident Evil 7 demo.

Napisao  Srijeda, 15 Lipanj 2016

Adriano (Grga): Izgleda da se novi Resident Evil kreće u novom smjeru. Ovo već je horor, a ne akcijska pucačina kao raniji nastavci ove franšize. Atmosfera i zvuk su mi se posebno svidjeli, a ovaj demo me neodoljivo podsjeća na Kojimin P.T. Demo. Igramo iz prvog lica i tražimo izlaz iz jezive kuće. Zanimljivo je da kraj nije kraj, već možete nastaviti igrati, a igra će promijeniti nekoliko stvari i učiniti igranje zanimljivim. Teško je reći što nas očekuje od igre na temelju teaser verzije igre, ali pozdravljam smjer u kojem se Resident Evil kreće. Dosta akcijske pucačine, vratite nam survival horor – s ovakvom atmosferom i igranjem iz prvog lica bi moglo biti jako dobro, pogotovo na PlayStation VR uređaju.

Dojmovi članova FFA:

Blitz: Odigrao demo 4,5 puta. Ima više načina kako ga završit, kao i nekih "ne iskoristivih" stvarčica. Možda su ih bas zato i ubacili, da bez veze razbijam glavu po kući. Ne bih nikad rekao da je RE, da ne piše na ekranu tako. Barem što se tiče ove prezentacije. No može se naslutit da će dalje to puno jasnije bit. Ovo je ipak neki kao izolirani dio, za koji bih rekao kao da je ispao iz nekog američkog hororca.

Soul: Super demo, stvarno vrhunski odrađeno. No, tu ima jedan veliki problem, ovo nije Resident Evil... Moglo se komotno zvat Crazy Hillbilly Simulator ili nekako slično što nema veze sa RE. Uglavnom, uzimam svakako, baš zato što nema puno takvih igara na PS4, no moram priznat da sam očekivao nešto drugo za RE7. Ako planiraju s ovime potpuni reboot serijala, falit će mi dobri stari likovi.

Kharnthebetrayer: Pa vrata su ok, ALI TO NIJE RESIDENT kak' je soul rekao. Pa kak' mogu igrati buljeći u ruke nekog unknown lika umjesto da buljim u clare-inu guzicu?


 Demo možete preuzeti na PlayStation Storeu (PS+ obavezan), a nakon što odigrate slobodno nam se javite s komentarom u našoj Resident Evil 7 forumskoj temi.

Soul
2016 Lip 15 02:23:50 PM
Sta je ovo, portal za djecu? Tuzit cu vas zbog cenzure :roll
S1r1uS
2016 Lip 15 06:45:48 PM
Ne kuzim zasto se nisu ugledali na originalni RE koji su rimejkali jer ovo nikako nema veze sa RE svijetom.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1