Novi Halo stiže i na PC

Microsoft sa Phil Spencerom nastavlja fuziju Xboxa i PCa.

Napisao  Četvrtak, 16 Lipanj 2016

Ovogodišnji E3 sajam je otkrio sve namjere Microsofta kako bi spojio dvije platforme i dvije velike zajednice igrača. Gotovo svi veliki nadolazeći Xbox naslovi će paralelno izaći i za PC platformu, prvenstveno za korisnike operativnog sustava Windows 10. Phil Spencer je u jednom intervjuu praktički potvrdio kako će novi Halo izaći za obje platforme, dok planova za PC verziju Halo 5 nema.

Što se tiče igre Halo 5, iskreno rečeno, mogu uzeti prošlogodišnji naslov, preraditi ga kako bi izašao za PC ili mogu vidjeti sa studijom 343 što će uraditi u budućnosti. Moglo bi se reći da sam malo varao obavljajući pola stvari stavljanjem Forgea na PC, jer posjedujemo alate koji rade na PCu kako bi vidjeli što će se dogoditi, kao što smo učinili sa Forzom, konkretnije sa Apex verzijom. Rekao sam da to nije potpuna igra Forza i da idemo dalje, plasirajući naše Forza naslove na PC platformu.

Halo 5: Forge će slično kao i Forza Motorsport 6: APEX biti besplatna aplikacija pomoću koje će Microsoft ispitati zanimanje igrača za igru, te će nova Halo igra izaći istodobno i za Xbox One i za PC.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1