Bethesda polako uvodi PS4 podršku za Fallout 4 modove

Pored problema sa zvukom, PS4 modovi su trenutačno ograničeni na samo 900 MB.

Napisao  Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016

Bethesda je već uvela traženu podršku za modifikacije za Fallout 4 na Xbox One, a izgleda da je PlayStation 4 podrška ipak nešto kompliciranija. Iako je Xbox One ograničen na 2 GB podataka za modifikacije, uvođenje modova je prošlo dosta stabilno, a PlayStation 4 verzija ipak treba još vremena prije ulaska u zatvorenu betu.

U pripremi za mod podršku, Bethesda je izbacila novu zakrpu za Creation Kit u kojoj su uveli mogućnost uploada PS4 modova. Modderi koji uploadaju PlayStation 4 modove biti će pozvani u zatvorenu betu koja će uskoro početi. Od poznatih problema Bethesda je objavila kako PS4 modovi trenutačno koriste PC teksture što može dovesti do problema sa memorijom i performansama, te da rade sa Sonyjem za bolju optimizaciju. 

Zvučne datoteke zasad ne rade budući da PS4 koristi posebni zvučni format za igru, a prostor za modove je trenutačno ograničen na samo 900 MB i Bethesda traži od korisnika da ne uploadaju modove veće od toga. Bethesda radi sa Sonyjem kako bi povećali raspoloživi prostor.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

  • 1
  • 2
  • 3