Leveli napokon u Uncharted 4 multiplayeru

Najveća MP zakrpa dosad donosi mnoštvo novina.

Napisao  Srijeda, 29 Lipanj 2016

Naughty Dog je jučer na Twitchu predstavio prvo veće ažuriranje za Uncharted 4 Multiplayer, a kako su i najavili prije samog izlaska igre, dobili smo prvu od novih mapa koje nas očekuju kroz godinu. Sunken Ruins ime je mape, smještena je na lokaciju oko knjižnice Averyja, a ovako na prvu podsjeća dosta na The Fort iz Uncharteda 2.

Još jedna „velika“ novost je i uvođenje level sistema koji dosad iz nekog nikome osim ND-u poznatog razloga nije bio dostupan. Level cap stavljen je na broj 70, a svakih 5 odnosno 10 levela otključavat će se oprema za „šminkanje“ lika. Zasada neće biti mogućnosti prestigeanja, ali ekipa iz ND-a nije isključila mogućnost da je vidimo u budućnosti.

Došla su i nova oružja pa će se tako za svaki tip jurišne puške naći nešto. Među novostima je i mystical  Path of Indra koji će biti neka vrsta teleporta, boosteri Gifting (mogućnost darovanja opreme suborcima, nešto slično kao i u TLoU), Gunslinger (brže šaltanje između oružja i brži reload dok se kotrljamo), Hardened (za snajperiste koje će metci sada manje ometati dok scopeaju) i Enhanced Radar koji će kako mu i ime kaže prošriti vidno polje na vašem radaru.

Popravljeni su razno razni bugovi, a dobivamo i mnoštvo novih itema za uređivanje naših likova. Ostatak novosti i fotogaleriju možete vidjeti ovdje.

Još uvijek nismo dobili co-op, ali rečeno je kako se radi na njemu i kako nas uskoro čeka. Možda već u drugom većem ažuriranju koje nas čeka pred kraj ljeta. Također, nismo dobili ni jedan novi mod što je isto tako razočaravajuće. 

Zakrpa bi trebala biti dostupna danas između 19:30 i 20:30.

Emilijo
2016 Lip 29 05:00:24 PM
Jedva cekam da pocnem nabijati levele. Zanima me da li se brzo napreduje.
gunner
2016 Lip 29 05:10:35 PM
Bude li danas sve stimalo sa spajanjem, ubij me.
S1r1uS
2016 Lip 29 06:47:13 PM
Da su bar odmah stavili leveliranje mozda ne bih ni prodao igru nakon odigrane kampanje...
Ulogiraj se da bi komentirao.