PS+ igre u srpnju - Sony nas je počastio još jednim AAA naslovom

Vlasnici PlayStation Plus pretplate tijekom srpnja moći će uživati u Saints Row: Gat out of Hell, ali i još jednom iznenađenju.

Napisao  Srijeda, 29 Lipanj 2016

Na službenom PlayStation Blogu objavljen je popis igara u kojima će uživati pretplatnici na sve tri Sonyjeve aktualne platforme.

Jedini AAA naslov za PlayStation 4 je Saints Row: Gat out of Hell, a igrači koji uživaju u ovakvim igrama radit će kaos u otvorenom svijetu New Hadesa. Na PS4 u srpnju stiže brza, intenzivna i duboka borilačka igra (barem tako tvrde developeri) Furi.

Igrači koji se još uvijek igraju na PlayStationu 3 dobit će igre Call of Juarez: Bound in Blood i Fat Princess, a za malobrojne vlasnike prijenosne PS Vite dolaze igre Oreshika: Tainted Bloodlines i Prince of Persia: Revelation (originalno izdano za PSP).

Igre bi trebale biti dostupne od 5. srpnja.

No, ovo još uvijek nije sve. Uz besplatne igre, pretplatnici će dobiti raniji pristup otvorenoj beti za novu MOBA igru iz legendarnog studija Epic Games - Paragon. Regularan početak beta testiranja zakazan je za 16. srpnja, a vlasnici PS+ pretplate ne samo da će ranije dobiti pristup, već će dobiti i Starter Pack u vrijednosti od 40 dolara (Master Challenge za heroje Gadget, Murdock i Rampage, a "izazovi" služe za otključavanje većinom kozmetičkih sitnica).

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1