Oformljena VR alijansa tvrtki za investiranje s fondom od 10 milijardi USD

Programirate i pitate se je li VR vaša budućnost? Koliko su izdavači spremni uložiti i koliko će kvalitetnih igara biti? Barem na jedno pitanje Virtual Reality Venture Capital Alliance može ponuditi odgovor – novac za financiranje VR projekata nije problem ako imate dobru ideju.

Napisao  Četvrtak, 30 Lipanj 2016
Virtual Reality Venture Capital Alliance je novostvorena grupacija velikih tvrtki koje se zanimaju za virtualnu i proširenu (augmented) stvarnost. Okuplja tvrtke kao što su HTC i Unity VC. Njihov cilj je jednostavan, udruživanjem će stvoriti ogroman fond s preko 10 milijardi USD-a, koji će omogućiti izdašno financiranje zanimljivih projekata za virtualnu i proširenu stvarnost. Ako želite, smatrajte ih svojevrsnom verzijom „poslovnih anđela“.

Grupacija se sastaje šest puta godišnje u Beijingu i San Franciscu, te od nedavno prihvaćaju prijave za financiranje. Projekti mogu biti iz domene razvoja igara, aplikacija, hardvera i sličnog, a jedini uvjet za prijavu je da isti sadržava elemente virtualne ili proširene stvarnosti, ili kombinaciju oboje.

Zvuči zanimljivo? Više informacija potražite na uvodno spomenutoj poveznici.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1