Blizzard čini sve kako bi Overwatch ostao poštena kompetitivna igra

Podignuta tužba protiv kreatora programa za varanje u Overwatchu.

Napisao  Utorak, 05 Srpanj 2016

Bossland, njemački kreator spornog programa, bi se uskoro mogao naći u velikim problemima, jer je Blizzard podignuo ozbiljnu tužbu na sudu u Kaliforniji. Program za varanje između ostalog omogućuje njegovim korisnicima da vide pozicije protivnika u bilo kojem trenutku na mapi što je nepoštena i velika prednost, te ubojica bilo kakve zabave. Blizzard je između ostalog u tužbi naveo sljedeće:

Bosslandovi programi The Buddy Bots i Overwatch Cheat su prouzročili i nastavljaju raditi ogromnu i nepopravljivu štetu Blizzardu. Blizzardovo poslovanje ovisi o igrama koje su ugodne i poštene prema svim igračima raznih vještina igranja, te je Blizzard potrošio veliku količinu vremena i novca kako bi pružio takvo iskustvo.

Možemo se složiti sa navedenim citatom, jer su njihove igre zaista lijepo optimizirane i pristupačne raznim profilima igrača, a potpunu tužbu možete pročitati ovdje. Prisjetimo se kako je Blizzard od samog početka najavio žestoku borbu svim varalicama, pa tako u slučaju da se otkrije kako neki od igrača koristi nedozvoljene programe, slijedi trajno izbacivanje iz Overwatcha.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

  • 1
  • 2
  • 3