Deep Silver nam donosi Personu 5 na europska tržišta

Sega i Atlus su sklopili dogovor za izdavanje njihovih igara s Deep Silverom za Europu.

Napisao  Srijeda, 06 Srpanj 2016

Dugoočekivani JRPG, Persona 5, je već dobio službeni datum izlaska za Valentinovo za Ameriku iduće godine, a mnogi su nestrpljivo čekali i najavu za europska tržišta. Dobre vijesti su te da su Atlus i Sega postigli dogovor za izdavanje nekoliko njihovih igara za naše tržište pa će tako Personu 5 izdati poznati njemački izdvač, Deep Silver.

Deep Silver će, osim Persone 5, izdati digitalna i fizička izdanja za SEGA-in 7th Dragon II Code: VFD i Atlusov Shin Megami Tensei 4: Apocalypse. Naoto Hiraoka, CEO Atlusa i potpredsjednik izdavaštva Sega of America, je izjavio kako su izuzetno zadovoljni sa suradnjom s Deep Silverom i činjenicom da oni imaju snažnu strast za izdavanje fizičkih igara na europskim prostorima. Dogovor vrijedi za više igara i označava početak suradnje s Deep Silverom za buduće igre.

Persona 5 izlazi na američka tržišta 14. veljače iduće godine i Atlus je pripremio niz posebnih fizičkih izdanja. Deep Silver još nije objavio datum za Europu.

 

Zero
2016 Srp 07 12:06:17 PM
Deep Silver će vjerojatno biti pouzdaniji dobavljač i distributer u odnosu na njihovog dosadašnjeg partnera na europskom tržištu NIS America.
Ulogiraj se da bi komentirao.