Uskoro novi lik u Overwatchu

Blizzard nas teasa slikom na službenom twitter računu.

Napisao  Četvrtak, 07 Srpanj 2016

Iako nije prošlo puno od kad je Overwatch službeno live, Blizzard bi uskoro mogao uvesti novog lika u roster. Igra definitivno ima dobar broj heroja za odabir (21 da budemo precizni), a većina njih je unikatna i zahtjeva dosta vremena da ih se usavrši i igra sa lakoćom i preciznošću. No, kako su neki igri dosta zamjerali (a zamjeraju i dalje) činjenicu da nije besplatna (F2P), Blizzard će vjerojatno dati sve od sebe da ljudima koji su igru kupili (neki i više primjeraka...) svaka kuna/funta/dolar/euro budu maksimalno iskorišteni.

Na slici se vidi prototip biotičkog snajpera, te se nagoviješta o mogućem snajper healer heroju. Na vrlo sličnoj slici na brazilskom Overwatch twitteru se vidi da je ova poruka poslana osim J. Morrisonu (Soldier 76) i G. Reyesu (Reaper) izvjesnoj A. Amari. Mnogobrojni OW znalci su već shvatili da se radi o Ani Amari, majci (od) Pharrah, koja je već u igri. Njeno kodno ime bi pak trebalo biti - Sombra, što na španjolskom znači - sjena. Reyes (Reaper) već i ima rečenicu u svojem repertoaru - "Gdje je Sombra kad je trebaš?".

Između ostalog, na slici se vidi i razgovor između popularnih likova - Torbjorna i Mercy. Torbjorn spominje taj biotički snajper koji bi se trebao koristiti za healanje, dok Mercy strahuje zbog potencijalne druge aplikacijama njene tehnologije (moguće da će snajper imati dva moda - healanje i pucanje).

Igrate li i dalje Overwatch? Uživate? Bacite nam koji komentar, ili još bolje - snimku!

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1