Bungie slavi 25. godišnjicu studija

Započeli su Moments of Triumph izazovi za drugu godinu Destinya.

Napisao  Petak, 08 Srpanj 2016

Bungie je jučer na Bungie Day (7. srpnja), objavio novi post na službenoj stranici sa posebnom porukom budući da studio ove godine slavi 25. godišnjicu od osnivanja studija. Bungie se zahvalio svim fanovima na uspomenama i podršci. Prije izlaska nove ekspanzije i avanture na Fellwinter Peaku, Bungie je pokrenuo novu seriju Moments of Triumph izazova za drugu godinu destinya koja će trajati sve do 20. rujna.

MOT

Kao i prošle godine, igrači će moći izvršiti niz izazova kako bi pokazali suigračima koliko su toga napravili u drugoj godini Destinya i kako bi dobili nove in-game nagrade poput shadera i emblema. Izazove možete preuzeti kod postmastera, a napredak se može pratiti i na bungie.net stranici. Svi koji izvrše u potpunosti Moments of Triumph izazove dobit će mogućnost naručivanja posebne majice sa vašim imenom, a zarada ide u dobrotvorne svrhe u Bungie Foundation.

Destiny: The Taken King ekspanzija je potrebna za izvršavanje Moments of Triumph izazova. Pogledajte novi video od 25 sekundi koji nam donosi kratki prikaz 25 godina Bungie studija.

Tzereen
2016 Srp 08 09:58:22 PM
Mislim da je vrijeme da se tata vrati u igru!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1