Battlefield 1 otvorena beta stiže krajem osmog mjeseca, "insideri" igraju prvi

Dok rijetki sretnici još uvijek imaju priliku igrati zatvorenu alphu, mi obični smrtnici s nestrpljenjem iščekujemo otvorenu betu.

Napisao  Četvrtak, 14 Srpanj 2016

Popularni njemački Twitch streamer CmdKrieger jučer navečer ugostio je Sebastiana Moritza, "community managera" popularnog među igračima s tog govornog područja. Sebastian je na streamu najavio otvoreno beta testiranje BF1 nedugo nakon Gamescoma. Gamescom se ove godine održava od 17. do 21. kolovoza, stoga je realno očekivati beta testiranje krajem osmog mjeseca. U najgorem slučaju početkom devetog mjeseca.

Zanimljivo, ali ne i neočekivano, igrati će se navodno moći i tri dana ranije i to ako ste se prijavili u Battlefield 1 insider program. Podsjećamo, sama prijava ne košta ništa, ne treba kupiti nikakve Premium dodatke, kao ni prednaručiti igru. Ako to već niste napravili, dovoljno je prijaviti se ovdje.

Za kraj, Sebastian je potvrdio povratak klasičnoga Rush moda poznatog iz prošlih BF igara. Dakle, iako se pretpostavljalo da će novi Operations mod (više o njemu možete pročitati u našem članku ovdje) zamijeniti kultni Rush, izgleda da to ipak neće biti slučaj.

Dabrich
2016 Srp 14 03:46:54 PM
nestrpljivo čekamo :D
Ulogiraj se da bi komentirao.