• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky novim trailerom prikazuje raskoš svog svemira

Igra koja će spasiti ljeto - No Man's Sky!

Napisao  Četvrtak, 14 Srpanj 2016

Kao da su iz Hello Gamesa ovih dana virkali na FFA forum, uočili skepse članova o raznolikosti svemira koju No Man's Sky može isporučiti, pa nas odlučili izbiti iz cipela. Novi NMS trailer pokušava pobiti upravo taj skepticizam. Iz Hello Gamesa odlučili su u minutu i trideset jednu sekundu prikazati što je više moguće planeta, pripadajućih im bioma, kao i divljih životinja, a sve skupa izgleda uistinu impresivno.

Nećete nam zamjeriti ako primijetimo kako No Man's Sky svakim novim prikazom izgleda sve bolje i bolje. Tako se sa svakim novim prikazom može primijetiti napredak u detaljnosti tekstura i modela, a tu je i manje "pop-in-a" kojeg toliko volimo. Izgleda da je odgoda napravila svoje.

Isto tako, iz video klipa možemo primijetiti kako je ovo tek prvi od četiri videa koji će nas uvesti u No Man's Sky svijet. Idući nam donosi prikaz trgovinske razmjene, potom će uslijediti prikaz borbe, a na samom kraju će nas iz Hello Gamesa naučiti kako preživjeti u gotovo pa beskonačnom svemiru. Jedva čekamo taj 10.8.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.