Stigle zanimljive informacije o likovima u COD: Infinity Warfare

Tijekom Comic Cona u San Diegu studio Infinity Ward predstavio je glavne likove sljedećeg u nizu nastavka franšize Call of Duty.

Napisao  Ponedjeljak, 25 Srpanj 2016

codreyes

Reyes

Kapetan Nick Reyes (glumi ga Brian Bloom) je nevjerojatno lojalni borac koji svim svojim srcem vjeruje u cilj za koji se bori. Član je posebne postrojbe i nakon što njegov nadređeni pogine, postaje odgovoran u bitci za nosač Retribution.

codsalter

Salter

Poručnik Nora Salter (glumi je Jamie Gray Hyder) je Reyesova partnerica. Do njegovog promaknuća uvijek su imali isti čin i uvijek su bili partneri. Dinamika njihovog odnosa se mijenja jer je on odjednom nadređeni, a ona se malo teže miri s tim i to će se protegnuti kroz cijelu kampanju.

codethan

Ethan

Ethan ("glumi" ga Jeffrey Nordling) je umjetni "humanoid" koji pod komandom Nicka Reyesa. Njegovo sudjelovanje ne nailazi na odobravanje i prihvaćanje svih članova jedinice.

codomar

Omar

Narednik Omar (glumi ga David Harewood) staromodna je vrsta vojnika. Uvijek prvi juriša i zadnji se povlači iz borbe. Može se boriti na bilo kakvom terenu, nije mu bitno jesu li to rovovi, otvoreno polje, svemir ili nešto drugo.

Otkriveni su i neki smiješni detalji

Nora Salter i svom lovcu ima energetsku pločicu, a to je inspirirano konstantnom potrebom glumice Jamie Gray Hyder da nešto gricka za vrijeme snimanja.

Android Ethan jedini je primjerak svoje "vrste". Ljudi ga neopisivo zanimaju, a dodana mu je i osobina smisla za humor. Zbog toga se stalno šali sa svojim kompanjonima, a taj smisao za humor način je da se ipak nekako uklopi i funkcionira kao punopravni član jedinice. Programiran je upravo iz tog razloga, pa tijekom borbe shvaća što se od njega očekuje, pa se može reći da kao oružje koristi i svoju osobnost.

Marinci kao što je Omar imaju ogromno borbeno iskustvo i ne prvoj liniji ne žele tehnologiju u obliku Ethana, pa je jasno da se između njih dvojice javlja napetost.

Podsjećamo, Call of Duty: Infinite Warfare izlazi 4. studenog za PC, Xbox One i PS4.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1