Stižu novi Pokémoni u Pokémon GO, serveri se vraćaju u normalu

Niantic nam se ispričava za niz problema u igri. Zauzvrat obećavaju brdo novog sadržaja.

Napisao  Ponedjeljak, 25 Srpanj 2016

Prema Niatic CEO-u, John Hankeu, nikada se nije ni približno očekivao uspjeh koji je ostvario Pokémon GO. Već prvog dana, kada je igra izašla samo u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu, milijuni igrača nahrlili su na servere, opteretivši ih tako visestruko više od očekivanog.

Hanke se stoga ispričao igračima na poteškoćama koje doživljavaju, te je obećao skoro normaliziranje rada servera, na kojem radi čitava vojska inženjera u Nianticu. Zatim se okrenuo novostima koje nas očekuju u samoj igri, a koje će biti implementirane tek kada "poprave" servere.

Pokecentri

U Pokémon tako stižu Pokecentri. Tako ćemo moći "pretvoriti" Pokestop lokaciju u Pokecenter, gdje ćemo zatim moći liječiti svoje Pokémone. Također, pretpostavlja se kako će Pokecenter sa sobom donijeti neke socijalne mogućnosti, što bi svakako donijelo dozu osvježenja u igru.

Novi Pokémoni

Iako je tek par igrača u svijetu uspilo skupiti sve Pokémone, već neko vrijeme se među igračima priča o novim Pokémonima koji bi trebali stići u igru. Nianticov CEO je tako potvrdio kako su nagađanja točna, a čim se srede serveri, u igru bi trebao biti ubačen čitav jedan set rijetkih Pokémona.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.